Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elvesztem a szüzességem lesz e valami dúrva vártozás?
Figyelt kérdés
ilyenekre gondolok h utána fájhat a hasam vagy hasonlóak .előre is kössz.2011. jún. 28. 18:27
1/11 anonim válasza:
Igen.Ki fog mászni belőled a pun*ikobold.
2/11 anonim válasza:
kúúúrva dúúúrva változások lesznek az életedben! kinő a harmadik kezed, a lábad 3szorosára fog duzzadni, az elméd megbomlik és a kezedben fogod hordani amint a semmi közepén bolyongsz és az élet értelmetlenségeiről fogsz elmélkedni! kb ennyi! ill nekem ilyen volt de már rendbe jöttem... :) 20/f am igazán nincs mit!
3/11 anonim válasza:
Csápjaid nőnek és három szemed lesz.
4/11 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz semmi változás, és legalábbis semmit nem tapasztaltam, de nem is hallottam még senkitől sem.
20L
6/11 anonim válasza:
az lesz az egyetlen váRtozás hogy megtanulsz helyesen írni. :)
7/11 anonim válasza:
Utána már ki fog esni a tampon!
8/11 anonim válasza:
kinő a k*kid/p*ncid elveszted a szüzességed teherbe esel mindenki megb*sz elélvezel kinőnek a 10 méteres kukackáid
9/11 anonim válasza:
A lányok 80%ánál kopaszodás, szőrös mell, enyhén büdös lehellet! Örülök hogy segítettem kedves 12 éves barátom
17/L
10/11 anonim válasza:
Ha nem védekezel, akkor úgy 1 év alatt elég "dúrva" "vártozások" lesznek!
Nem csak a hasad fog fájni, hanem elég hangosan fogsz majd sikongatni! Körülötted meg fehér köpenyes emberek bólogatnak majd megértően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!