Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » MI lenne ha ezt csinálnám?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MI lenne ha ezt csinálnám?

Figyelt kérdés

van egy 5.-es barátnőm, és arra lennék kíváncsi h mi lenne ha smárolás közben egyszer csak szép lassan benyúlnék a nadrágjába, majd ha hagyná(mivel elég extrém lány mivel már többször is volt h régebben lazán odajött és mindenki előtt lesmárolt úgy) a bugyijába is? ELŐRE KÖZLÖM H SEMMI KÉPPEN SE AKAROM MÉG MEGCSINÁLNI, MERT NAGYON SZERTNÉK VIGYÁZNI RÁ!

és csak úgy kíváncsi lennék, h szerintetek mi lenne erre a reakciója.

14/f

2011. jún. 27. 23:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Egy 11 éves lány lehet hogy még nem is menstruál, nem hogy a bugyijában nyúlkáljanak. Ez nem jó dolog, annak a lánynak ehhez még soksok évet kéne várnia.
2011. jún. 28. 00:37
 22/28 anonim ***** válasza:
Ne ferdíts, saját magad árultad el...Ha tényleg nem akarnád megcsinálni, akkor feltételes módban írtad volna...
2011. jún. 28. 00:38
 23/28 A kérdező kommentje:
jaj felejtsd már el! most komolyan azt hiszed hogy képes lennék rá?? és megnyugodhatsz figyelembe veszem, hogy fiatalabb és ezért nem eröltetek neki semmi olyat amit én sem akartam olyan idős koromban...
2011. jún. 28. 00:44
 24/28 A kérdező kommentje:
Majd legfeljebb ha ő akarja.
2011. jún. 28. 00:48
 25/28 xdj ***** válasza:
en meg csinaltam egyszer:Den 14 vooltam...nm mondott semit
2011. jún. 28. 02:01
 26/28 anonim ***** válasza:
Ha még akkor is szeretitek egymást, amikor ő is betölti a 14. évét, akkor csinálhattok bármit, amit mind a ketten akartok.
2011. jún. 28. 08:05
 27/28 anonim ***** válasza:

sztem kicsit cink h 14 éves létedre egy 11 éves lánnyal vagy együtt, most nem bántani akarlak vagy valami, csak kicsit ki lennék akadva rád ha pl. a hugommal járnál, aki szintúgy 11 éves... most nemazért, de semmi melle sincsen, nincs mit fogni rajta...

személyisége sincsen, és kislány még, te meg azért nem vagy már annyira "kisfiú" ...

2011. jún. 28. 13:18
 28/28 anonim válasza:

ne haragudj, de én is a többiek oldalára állok...

lehet hogy te 14 éves vagy, de még te is fiatal vagy ahhoz hogy ilyeneket csinálj... hát még a "barátnőd"

11 éves könyörgöm...a húgod lehetne...még kislány...és valóban, nem is biztos hogy menstruál...egy kis gyerek, ha megtennéd az a kislányt "megrontaná".

és még te is túl fiatal vagy, nemhogy a kislány...mellesleg...hogy tudsz egy kislánnyal járni? tudom hogy nem az én dolgom, de egy 11 éves lány még csak most szokott le a biliről meg a pelenkáról...

2011. jún. 28. 13:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!