Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » MI lenne ha ezt csinálnám?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MI lenne ha ezt csinálnám?

Figyelt kérdés

van egy 5.-es barátnőm, és arra lennék kíváncsi h mi lenne ha smárolás közben egyszer csak szép lassan benyúlnék a nadrágjába, majd ha hagyná(mivel elég extrém lány mivel már többször is volt h régebben lazán odajött és mindenki előtt lesmárolt úgy) a bugyijába is? ELŐRE KÖZLÖM H SEMMI KÉPPEN SE AKAROM MÉG MEGCSINÁLNI, MERT NAGYON SZERTNÉK VIGYÁZNI RÁ!

és csak úgy kíváncsi lennék, h szerintetek mi lenne erre a reakciója.

14/f

2011. jún. 27. 23:03
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
100%

Én 14 éves vagyok de ha megpróbálnád olyan pofán rúgnálak hogy nem tudnál rágni egy hétig;)

de lehet hogy csak én vagyok ilyen "erényes"

2011. jún. 27. 23:48
 12/28 Solarian ***** válasza:
48%
Engem nem zavarna ha boxerban kéne matatnom feltéve hogy az a boxer egy jó csajon van.
2011. jún. 27. 23:48
 13/28 anonim válasza:

23:23 vok

emítetted h:"már többször is volt h régebben lazán odajött és mindenki előtt lesmárolt" a többszörből feltételeztem h már régebbóta a bnőd. (de javíts ki ha nem így van)és egy kapcsolatban gondolom h egyik fél se akar roszat a másiknak,vagy olyat sem tenne amit a másik nem akar(max abbahagyja) meg különben is lehet hogy még tetszene is neki a dolog. Hát innen gondoltam.

2011. jún. 27. 23:57
 14/28 A kérdező kommentje:
Igen jól gondolod, már egy jó ideje együtt vagyunk(4-5 Hónapja), és szerintem már ez is nagy dolog mivel van egy barátom aki már a kapcsolatunk kezdete óta legalább 10 lánnyal volt együtt pár napig tőbbször is,és ez nem csak nála van így, hanem szinte mindenki ezt csinálja a suliba.
2011. jún. 28. 00:10
 15/28 anonim válasza:
Bocs hogy megkérdezem, de te még szűz vagy :/ ?
2011. jún. 28. 00:15
 16/28 A kérdező kommentje:
Igen az vagyok, és még úgy tervezem hogy az is maradok egy ideig...
2011. jún. 28. 00:20
 17/28 anonim válasza:
Ez meglepett.:)
2011. jún. 28. 00:21
 18/28 A kérdező kommentje:
nem vagyok egy perverz gyerek, de azért nekem is vannak mocskos gondolataim :)
2011. jún. 28. 00:22
 19/28 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

mondom h nem akarom semmi képpen se megcsinálni!!!

A komment megírásának időpontja: tegnap 23:25"

"A kérdező kommentje:

de miből gondolod, h nem fog kiakadni?

A komment megírásának időpontja: tegnap 23:30"

Tehát mégis meg akarod csinálni...Eláshatnád magad...

2011. jún. 28. 00:29
 20/28 A kérdező kommentje:
ha arra a szóra fondolsz h "miből gondolod hogy nem FOG kiakadni", akkor az a fog szó csak azért van mert az egyetlen értelmes válaszoló úgy mondta hogy "szerinte nem FOG kiakadni"
2011. jún. 28. 00:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!