Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » MI lenne ha ezt csinálnám?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MI lenne ha ezt csinálnám?

Figyelt kérdés

van egy 5.-es barátnőm, és arra lennék kíváncsi h mi lenne ha smárolás közben egyszer csak szép lassan benyúlnék a nadrágjába, majd ha hagyná(mivel elég extrém lány mivel már többször is volt h régebben lazán odajött és mindenki előtt lesmárolt úgy) a bugyijába is? ELŐRE KÖZLÖM H SEMMI KÉPPEN SE AKAROM MÉG MEGCSINÁLNI, MERT NAGYON SZERTNÉK VIGYÁZNI RÁ!

és csak úgy kíváncsi lennék, h szerintetek mi lenne erre a reakciója.

14/f

2011. jún. 27. 23:03
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Mégeccer. Ötödikes barátnőd van, és azon agyalsz, hogy belenyúlsz a bugyijába.

Egy ötödikes lány körülbelül 11 éves. Elment az eszed, b.zdmeg?

2011. jún. 27. 23:06
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
golyó + pisztoly -.-
2011. jún. 27. 23:14
 3/28 anonim válasza:
34%
nem tudom próbáld ki és írd le komiba h mit reagált, sztem nemfog kiakadni vagy ilyesmi :)
2011. jún. 27. 23:23
 4/28 A kérdező kommentje:

mondom h nem akarom semmi képpen se megcsinálni!!!

nem tom mit nehéz ebbe felfogni....

Ez csak úgy valahogy eszembe jutott és kíváncsi lettem volna a reakciójára...

De tudjátok egy értelmes ember vagyok, és egy percig se gondoltam arra, hogy ezt megcsináljam...

2011. jún. 27. 23:25
 5/28 A kérdező kommentje:

utolsó bocs ez nem neked szólt hanem azoknak a nyomiknak...

de kössz h te legalább értelmes választ tudtál adni :) de az első sor neked is szól. :D

2011. jún. 27. 23:27
 6/28 A kérdező kommentje:
de miből gondolod, h nem fog kiakadni?
2011. jún. 27. 23:30
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy meg akarod-e vagy nem, akkor is egy beteg állat vagy. Mit akarsz te egy 11 éves gyermektől?? Pedofil hajlamaid vannak, vagy mi a franc bajod van neked?
2011. jún. 27. 23:31
 8/28 A kérdező kommentje:

most mi a f.sz van ?? nem 20 éves vagyok b.zmeg!! baj az a 2-3 év vagy mi?

És hogyha most egyszer őt szeretem akkor mi van?

2011. jún. 27. 23:36
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy 11 évesnek gyakorlatilag még személyisége sincs, nem tudom, mibe szerettél bele.. =) De mindegy, rád hagyom. Csak ne kezdjél ki vele komolyabban...
2011. jún. 27. 23:37
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
"Nem akarod megcsinálni"... Milyen szépen fejezed ki magad, 14 évesen lehetnél már tisztelettudóbb, ha így folytatod még boxerban sem fogsz matatni, nem bugyiban...
2011. jún. 27. 23:45
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!