Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jó pár randi után hosszú távra terveznek, a lány a férfinél alszik összebújva kiskifli-nagykifliben olyan meghitten, de nincs szex: csak alszanak, az mit jelenthet? Kívánhatja attól még a nőt?
Nehéz ezt elképzelni, de lehetséges: Nincs más hátra, neked kell kezdeményezni.
34/F
Nekem kell?? Én olyan kis visszafogott vagyok:) nem az a leteperős típus. De szerintem épp ez szereti bennem.
De ő már 45, mégis hogy teperjem le?:D
Nekem jó ez a tempó! Nincs ezzel gond. Annyi szeretet van benne...
De Neki is jó?! Mégiscsak pasiból van... :)
igen ez valószínű, de szex nélkül?:)
közben pedig úgy tűnik hogy kíván, csókol, simogat. Akkor ez mi?
és nagyon sokat beszélgetünk, mi jó.
csak tudjátok egy nő ilyen helyzetben arra gondol, hogy talán velem van a gond, nem vonzódik hozzám? de közben érzem, hogy igen.
ez érdekes, úgy látszik az idősebb pasik több időt hagynak.
az én barátom(38) első este, mikor ott aludtam nála, nem tett semmi célzást a szexre, csak összebújtunk, és aludtunk.
azt azt követő 2 estén is így volt, a 3.on orális szex, utána már a szex.
sztem nem akar téged lerohanni először, hagyja, hogy kialakuljon mindkettőtök részéről a bizalom, és az együttalvással jobban megszokjátok egymást.
én egyébként nem nyomultam rá, csak elkezdtük simogatni egymást.
később elmondta, hogy már kezdetektől kívánt, csak nem rohan soha ajtóstul a házba. :D
sztem nálatok is így van
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!