Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hosszú legyen az első randi?
Ne tervezz egész naposat, de ne tervezz rövid időre se.
Nem tudom, milyen hosszúnak "kell" lennie egy randinak, pláne egy első randinak, de nálam eddig mindig olyan 3-4 órásra sikeredett. (Oké, voltak szélsőséges esetek, de ha azt nézem, h első randi, és utána sokadik randi is követte, tehát kapcsolat lett belőle...)
Mondjuk szánj 1, másfél órát a programra (pl teázó, vagy séta, vagy koncert, vagy akármi), és ha azt látod, h még utána is jól érzi magát, és nem mondogatja, h haza kéne mennie, akkor addig lehettek együtt, amíg meg nem unjátok. :) (23/L)
Az első randinak szerintem nem kell olyan hoszzúnak lennie.Elég pár óra.
Abból már úgyis le tudod vonni, hogy milyen a másik, és az első randin ez a lényeg.
Én úgy indítottam, hogy elterveztem, fél 8kor találkozunk (este) és max 11-ig vagy fél 12-ig fog tartani úgyis.. na ehhez képest, ami valóban megtörtént, az volt, hogy délután 6-tól éjjel 1-ig voltam Vele.. :D
(Azóta már vége, sajnos..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!