Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordul velet is hogy néha nincs kedvetek a szexhez?
Volt, pl. most a vizsgaidőszakban. Illetve ezt még súlyosbította egy kellemetlen hólyaghurut, amiből most kezdenek majd kikezelni, így gondolni sem szeretek arra, hogy a párom hozzámérjen most :( Persze kárpótolom ezért, sokszor csinálom neki orálisan, és megígértem, hogy ahogy meggyógyulok minden rendben lesz, és kap mást is. Szerencsére nem okoz neki problémát.
19/L
Persze! amikor atombombát szerelek akkor nem igazán gondolok rá, vagy ha épp túszúl ejt oszama szelleme :)
Hogy a viharba ne lenne olyan hogy nincs kedved???
Ha ez nem igazán érthető, ha meg a kedves pasidnak nem tetszik elvonul és megoldja...
25/F
Igen,
Néha előfordul szex után még egy kis ideig :-P
Viszont amikor alszok, akkor nincs kedvem hozzá. De utána pár másodperccel, hogy felébredtem, már igen. :-P (hmm... bár álmodtam már olyat, hogy kefélek valakivel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!