Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ki rontotta el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki rontotta el?

Figyelt kérdés
Már mindent csináltunk és egyszerűen nem állt fel a fiúnak. Arra fogta, hogy nem voltam elég jó..dehát eddig egyáltalán nem ilyen visszajelzéseket kaptam, meg nem nagyon vagyok hozzászokva ahhoz, hogy valakinek ne álljon fel..Dehát nem tudom. Szerintetek mi volt a baj?
2011. jún. 27. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:
voltál már együtt azzal a fiúval?vagy még nem mert nem sikerült felállnia?!
2011. jún. 27. 11:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Most lettem volna vele először.
2011. jún. 27. 12:07
 3/6 mimano ***** válasza:
Rossz napja volt, valamiért nem állt fel neki, ez ugye nem gond, mert bárkivel megeshet egyszer kétszer, viszont az hogy rád fogja már komoly probléma.
2011. jún. 27. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:

nem az a gond, hogy nem állt fel neki, mert megesik, ideges volt, fáradt, esetleg sokat ivott, mindegy. de hogy rád akarja fogni... ezen én nagyon kiakadtam volna... ezt beszéld meg vele, mert ez elég gyermekded viselkedés. senki nem hibás ilyen helyzetben, szerintem. de főleg nem te.

23N

2011. jún. 27. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:
vagy meleg. :D
2011. jún. 27. 13:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Kétlem, hogy meleg lennee :DDD

De köszönöm szépen, sikerült megnyugtatnotok. :)

2011. jún. 27. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!