Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fiuk! Ti menyire vagytok szégyenlősek pl idegen elött? Látott beneteket idegen meg pucéran? Szoktatok meztlenkedni? ( Kort írjatok )
nem tudom, még nem volt 3. típusú találkozásom?
Nem ijesztő, h a kis zöld lények ott nézik? XD
A család előtt max boxer, de amúgy nem zavar a mások előtti meztelenkedés (persze nem magamutogatósan mindenhol, hanem természetes helyzetekben, öltöző, ilyesmi), csak ha közben beáll a merevedés :DD
26/F
Úgy direktbe nem szoktam,pedig nem vagyok szégyenlős.
Idegenek még nem láttak,remélem.Családom,közeli rokonok meg szomszédok-velük is jó viszonyban vagyunk-előttük voltam már monokiniben itthon nyáron de nem meztelenül.Miattuk nem zavartatom magam kiskorom óta ismerjük egymást,meg külföldön is tengerparton,de hazai strandon nem.
Itt félnék,hogy meglát valaki nem olyan közeli ismerős meg fiú barátok előtt sem szoktam,de barátnőkkel természetesen nem zavar.Persze velük is csak monokinizés nem pucéran.
Elég szégyenlős vagyok tehát nem szoktam meztelenül lenni. A család előtt boxerban esetleg de azt nem szeretem ha idegenek úgy látnak.
Idegen még nem látott meztelenül szerencsére.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!