Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fiuk! Ti menyire vagytok szégyenlősek pl idegen elött? Látott beneteket idegen meg pucéran? Szoktatok meztlenkedni? ( Kort írjatok )
Figyelt kérdés
Én pl imádok meztelenól lenni és az se zavar ha a szomszéd vahy haver vagy bárki meglát! ( 27 éves fiu vagyok!2011. jún. 27. 09:28
1/29 anonim válasza:
ha tehetem, egész nap csurdén vagyok!!! :)
2/29 napietus válasza:
én sosem meztelenkedek senki előtt a férjemen kívül, a saját szüleim is kigyerek koromban láttak utoljára meztelenül (amikor még nem tudtam egyedül öltözni). egyetlen kivétel van, az orvos. ott nem érzem kellemetlennek, hogy le kell vetkőzni, minden más esetben annak érezném. strandon sem monokiniznék semmiképpen. szerintem ez lelki beállítottság kérdése.
3/29 anonim válasza:
Én nagyon szégyenlős vagyok. Csak a páromnak mutatok meg mindent. Úgy gondolom, hogy rajta kívül nem is tartozk másra a testem.
4/29 anonim válasza:
Én biztos szégyellős lennék egy idegen, mondjuk E.T. előtt...
5/29 anonim válasza:
Idegenek előtt egyáltalán nem, mert marhára nem érdekel a véleményük, felőlem gondolhatják azt is, hogy hú de szexi csaj, meg gondolhatják azt is, hogy egy hájas bálna, nem érdekel. Ismerősök, barátom, rokonok előtt viszont szégyellős vagyok, mert az ő véleményükre adok.
22/L
6/29 anonim válasza:
Én nagyon szégyenlős vagyok mindenki előtt,szüleim is utoljára csak kicsi koromban láttak meztelenül,strandon is feszélyezve érzem magam egy kicsit.Az egyetlen hely az az orvos,ott nem vagyok szégyenlős.Remélem ha majd lesz párom,és oda jutunk,nem leszek előtte szégyenlős levetkőzni:)
17/L
7/29 anonim válasza:
Én általában mindig boxer-be flangálok otthon,sőt idegen előtt is rám szoktak szólni hogy azért vegyek fel valamit.
8/29 anonim válasza:
Én nem vagyok szégyenlős, simán meztelenkedek bárki előtt, de ha zavarhatja az illetőt, akkor persze nem szoktam. Itthon ha nagy a meleg és egyedül vagyok, simán elvagyok meztelenül. 25/F
9/29 anonim válasza:
Jó igényteleek lehettek, vadidegenek elött mutogatni magatoka4. Otthon is legalább egy boxer+atléta/póló. 4-5éves korom óta nem igazán látott meztelenül senki, max ha kukkolnak a fürdőszobában..:'D
10/29 anonim válasza:
Én nem szoktam meztelenkedni úgy direkt h meztelenül lennék itthon vagy ilyenek de ha olyan helyzet van (pl öltöző vagy koliban zuhany) nem vok szégyellős nem zavar ha látnak.
18/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!