Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fiuk! Ti menyire vagytok szégyenlősek pl idegen elött? Látott beneteket idegen meg pucéran? Szoktatok meztlenkedni? ( Kort írjatok )
hát, én szerettem otthon tangában mászkálni, amikor egyedül voltam otthon, de észrevettem, hogy a szomszéd fiú a házunk üvegablakain át kukkolt...na akkor, leszoktam róla
16/L
"tegnap 09:33"-as hozzászóló!
Akkor gyere át és vetkőzz le! :-D
Az E.T.-s hozzászólás pedig ütött :-DDD
Hát arra nem gondoltatok még h nem azért bámulnak mert h hú de szépek vagytok, hanem egyszerűn megdöbbenek mekkora idióták laknak a szomszédságban??? :O
Én am ha egyedül vok bugyiban szoktam flangálni(de tuti nem lát be senki az ablakunkon) Ha meg vannak itthon(család) akkor egy óriás póló + bugyi
Ha idegenek v távolabbi rokonok akk felöltözök rövid gatya meg rendes fölső.
Én am elég szégyenlős vagyok, még orvos sőt párom előtt is, bár leszoktam küzdeni, csak az első néhány percben még görcsölök :S
Hu, bevallom en fiu letemre szinte mar betegesen szegyellos es gatlasos vagyok, mert lankadtan nagyon picikere osszemegy az a bizonyos testreszem es ezt nagyon szegyellem!
Senki elott nem vetkoznek le, sem idegenek, sem csaladtagok elott, meg boxerban sem szivesen mutatkozok senki elott, probalom kerulni az olyan helyzeteket, amik atoltozessel jarnanak (strand, edzoterem).
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!