Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Fiuk! Ti menyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Fiuk! Ti menyire vagytok szégyenlősek pl idegen elött? Látott beneteket idegen meg pucéran? Szoktatok meztlenkedni? ( Kort írjatok )

Figyelt kérdés
Én pl imádok meztelenól lenni és az se zavar ha a szomszéd vahy haver vagy bárki meglát! ( 27 éves fiu vagyok!
2011. jún. 27. 09:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%
Én nagyon az voltam,még 2 éves koromban is. Most valahogy elmúlt, egyik napról a másikra:D én sem értem hogy. Talán a párom hatására.
2011. jún. 27. 10:35
 12/29 anonim ***** válasza:
67%

hát, én szerettem otthon tangában mászkálni, amikor egyedül voltam otthon, de észrevettem, hogy a szomszéd fiú a házunk üvegablakain át kukkolt...na akkor, leszoktam róla

16/L

2011. jún. 27. 10:46
 13/29 anonim ***** válasza:
83%
Otthon mindig meztelenül vagyunk, nyáron a még a nyaralóban és az udvarán is. Nem zavar ha más meztelenül lát. 31/N,36/F
2011. jún. 27. 12:25
 14/29 anonim válasza:
69%
én nem zavartatom magam, ha megbámulnak az emberek meztelenül, sőt, szeretek meztelenül lenni, szabadnak érzem magamat és ráadásul mivel olyankor mindenki megbámul, magabiztosságot ad nekem, ilyenkor biztos azt gondolják: nézd, sunáznám azt a csajt ott :)
2011. jún. 27. 13:44
 15/29 anonim válasza:
54%
Olvasom a válaszaid. Furcsa emberke vagy Ferikeee
2011. jún. 27. 21:44
 16/29 anonim ***** válasza:
75%

"tegnap 09:33"-as hozzászóló!

Akkor gyere át és vetkőzz le! :-D

Az E.T.-s hozzászólás pedig ütött :-DDD

2011. jún. 28. 15:17
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát arra nem gondoltatok még h nem azért bámulnak mert h hú de szépek vagytok, hanem egyszerűn megdöbbenek mekkora idióták laknak a szomszédságban??? :O

Én am ha egyedül vok bugyiban szoktam flangálni(de tuti nem lát be senki az ablakunkon) Ha meg vannak itthon(család) akkor egy óriás póló + bugyi

Ha idegenek v távolabbi rokonok akk felöltözök rövid gatya meg rendes fölső.

Én am elég szégyenlős vagyok, még orvos sőt párom előtt is, bár leszoktam küzdeni, csak az első néhány percben még görcsölök :S

2011. júl. 10. 09:07
 18/29 anonim ***** válasza:
72%
Nem vagyok szégyenlős,főleg nők előtt.
2011. júl. 10. 10:13
 19/29 anonim ***** válasza:
66%

Hu, bevallom en fiu letemre szinte mar betegesen szegyellos es gatlasos vagyok, mert lankadtan nagyon picikere osszemegy az a bizonyos testreszem es ezt nagyon szegyellem!

Senki elott nem vetkoznek le, sem idegenek, sem csaladtagok elott, meg boxerban sem szivesen mutatkozok senki elott, probalom kerulni az olyan helyzeteket, amik atoltozessel jarnanak (strand, edzoterem).

2011. júl. 10. 10:15
 20/29 anonim ***** válasza:
szia én is az előző komentelővel vagyok mondjuk én nemvagyok gátlásos csak szégyenlős orvos semkivétel lehet emiatt nem voltam beteg már 8éve vagy csak jó azimunnrendszerem:D18/F
2011. júl. 10. 12:34
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!