Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti már vettetek/vennét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti már vettetek/vennétek igénybe férfiaktól fizetős szolgáltatást?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 00:34
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
A tapasztalataim azt mutatják, hogy az értékrend, felfogás és a dolgok látása is nagyon hasonló. Lehet, hogy pl. egy lány nem feltétlenül chipandale fiúhoz megy, hanem leszop egy fiút valamely egy szórakozóhely WC-jében, de tartalmilag a két aktus nem áll távol egymástól. És az előbbihez hasonló esetkre bőven van példa a lányok körében is. Szóval sztem nem érdemes túlértékelni e különbségeket :)
2011. jún. 27. 01:39
 22/48 anonim ***** válasza:
Pont a finom különbséget nem érted. Maradjunk ennél a közönséges példánál. A lány kiválasztotta és valamennyire meg is hódította azt a pasast, akivel elvonult a mosdóba. A chippendale esetében ez előre megrendelt, forgatókönyvszerű dolog lett volna.
2011. jún. 27. 01:40
 23/48 A kérdező kommentje:
@ 01:38: Kedves válaszoló! Nem írtátok le részletesen a különbségeket, csak megállapítottátok, hogy vannak. Nem nehéz kijelenteni, hogy igen, mi mások vagyunk, és a kijelentés által nyújtott felsőbbrendűség érzetbe burkolózni (mondhatnám ez már kulturális rutin), de mégis miben áll ez a különbség. Tudtom szerint mindkét nemet ugyanaz a reprodukciós vágy hatja, annak ellenére is, hogy fenomenológiailag másként is írjuk le. És számos olyan példa van női részről (pl. megcsalásos) esetek, mely ellentmond kijelentéseiteknek. Engem pedig ez - a kényszeresnek tűnő- mentegetőzés megrémít. Most aztán rendesen elgondolkodtattatok. De semmi gond :)
2011. jún. 27. 01:45
 24/48 anonim ***** válasza:

Akkor próbálom biológiailag. A nők egyszerre mindössze egyetlen férfitől tudnak gyermeket várni, ellenben egy férfi gyermekeit egyszerre több nő is várhatja. Innen a férfias vadászösztön, a nőknél pedig az erős családösztön. Aztán ott van még egy érzés, amelyre az ember képes, az pedig a szerelem. Akkor nem említettem még a szexualitást, mint fizikai szükségletet.

A női megcsalás és férfi megcsalás között különbség van általában, nem mindig, de általában. Egy férfinek általában egy megcsalás csak egy szex, nem feltétlenül bír érzelmi jelentőséggel, egy nőnél pedig inkább érzelmi alapokon nyugszik a dolog. Ahhoz, hogy ez másként legyen, egy elég durván megromlott kapcsolatban kell lenni, nem csak egy instabilban.

Én ezért is tartom nő létemre csúnyábbnak azt, ha egy nő csal meg egy férfit, de ez már szubjektív.

Bennünk is van megszerzési és hódítási vágy,ezért élvezetesebb megkeresni a kalandot, mint kifizetni, mert ez is adhat egyfajta érzelmi töltetet.

Ez az én meglátásom,nem feltétlenül tényszerű, nem vagy sem pszichológus, sem szexológus és alkalmai kapcsolataim sincsenek, fizetni meg főleg nem fizetnék a szexért,szóval ne vedd szent írásnak amit írtam :)

2011. jún. 27. 01:53
 25/48 A kérdező kommentje:
igen, igen, a biológiai alapú érvelés nem rossz, és kiinduló pontnak mindenképp megfelel, de azért az látni kell,hogy manapság a gyors szocio-kultúráis változások közepette, a személyiség fejlődése függetlenedhet a biológiai alapoktól, meg egyáltalában ez a fajta biológiai meghatározottság még nem is teljes mértékben tisztázott, éppen ezért nem feltétlenül tartom fenntartások nélkül elfogadhatónak ezt a magyarázatot, de azért tény hogy van igazság benne. Azt viszont én is hallottam (Sőt olvastam is egy tanulmányban), hogy a nők inkább érzelmi elhagyatottság miatt lépnek ki egy kapcsolatból, míg a férfiak csupán szexuális kielégülést keresve. Azt is elképzelhetőnek tartom azonban, hogy a legújabb generáció már úgy szocializálódik, hogy a nők számára is vonzóbb lesz egy csupán szexualitáson alapuló viszony....
2011. jún. 27. 02:05
 26/48 anonim ***** válasza:
Várj, egyik válaszoló (én sem) írta azt hogy bármelyik nem felsőbbrendű lenne attól, hogy vannak közöttük különbségek. Nem jobbról-rosszabbról, erkölcsösebbről-erkölcstelenebbről beszélünk, mindössze arról hogy más fér bele egy nőnek meg más egy férfinak. Nőknél alapvetően fontosabbak az érzelmek, kevesebb nő van aki belemegy érzelem nélküli aktusba mint férfi. Mondhatni a férfiak jobban keresik a szexuális kalandokat mint a nők, nálunk ez nem annyira létszükséglet. Emellett egy nő attól érzi magát nőnek, hogy meghódítják a férfiak, nagyon sokat dob egy bók a nő önbizalmán, hangulatán. Vagy egy pillantás amiben látszik hogy mennyire kívánja a férfi a nőt, nekünk ezek a kis apróságok is fontosak, ezért van az hogy általában a nők jobban szeretnek kapcsolatban élni szexuális életet mint kalandok során. Ha erre nincs lehetőség, akkor is inkább egy egyéjszakás kaland ami során a férfi kíván, igaz hogy nem kellek neki évekre csak egy éjszakára, de akkor legalább ő is akar és nem én fizetek azért, hogy eljátssza hogy le akar velem feküdni. Ez már teljesen kiölne mindent az aktusból ami miatt nőnek érzi magát egy nő. Ez abszolút sablonos, nyilván számos kivétel van nők között is és férfiak között is. Sőt egy nőnek is változhat az értékrendje az évei alatt. Mindenesetre nem mentegetőzünk, ez egyszerűen csak így van, a nőknél fontosabb szerepet játszanak az érzelmek. Annak meg örülök hogy elgondolkodtál, legalább te veszed a fáradtságot hogy belemélyedj ilyesmibe
2011. jún. 27. 02:06
 27/48 anonim ***** válasza:

Ez a szocio kultúra más kérdés. A divat és egyre inkább terjedő "erkölcstelenség" hiába gyakori, attól még gyökere nincs.

Amit én mondtam, annak szemmel látható minden alapja, a várandósság, szoptatás. És ezzel most nem azt akarom mondani, hogy egy apa nem olyan fontos szülő, mert pontosan annyira fontos, mint az anya, pusztán a kapcsolatokhoz való hozzáállást határozza meg ez is. Az ember is, mint minden faj a szaporodás ösztönével rendelkezik, ha nagyon alapokra akarunk visszamenni, talán azt is mondhatnánk, hogy az élet fenntartása a cél. Az, hogy mi ezt élvezzük is, ajándék:)Ha nem élveznénk a szexet, akkor is ugyanez lenne, mert a fajfenntartó ösztön munkálna. Akkor viszont a fizetős szexre tényleg nem igen lenne igény :)

2011. jún. 27. 02:17
 28/48 anonim ***** válasza:
igen vettem igénybe, kellett hívjak valakit, aki a csőtörést megcsinálja ill. a villanytűzhelyet beköti ;)
2011. jún. 27. 08:38
 29/48 A kérdező kommentje:
És a csőtörés után téged is megcsinált, vagy ez már nem volt része a szolgáltatásnak ? :DD
2011. jún. 27. 08:39
 30/48 anonim ***** válasza:

nem kisfiú, nem volt része a szolgáltatásnak ;)

de ha te férfiprostnak akarsz elmenni, akkor hajrá ;)

2011. jún. 27. 08:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!