Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti már vettetek/vennétek igénybe férfiaktól fizetős szolgáltatást?
Akkor próbálom biológiailag. A nők egyszerre mindössze egyetlen férfitől tudnak gyermeket várni, ellenben egy férfi gyermekeit egyszerre több nő is várhatja. Innen a férfias vadászösztön, a nőknél pedig az erős családösztön. Aztán ott van még egy érzés, amelyre az ember képes, az pedig a szerelem. Akkor nem említettem még a szexualitást, mint fizikai szükségletet.
A női megcsalás és férfi megcsalás között különbség van általában, nem mindig, de általában. Egy férfinek általában egy megcsalás csak egy szex, nem feltétlenül bír érzelmi jelentőséggel, egy nőnél pedig inkább érzelmi alapokon nyugszik a dolog. Ahhoz, hogy ez másként legyen, egy elég durván megromlott kapcsolatban kell lenni, nem csak egy instabilban.
Én ezért is tartom nő létemre csúnyábbnak azt, ha egy nő csal meg egy férfit, de ez már szubjektív.
Bennünk is van megszerzési és hódítási vágy,ezért élvezetesebb megkeresni a kalandot, mint kifizetni, mert ez is adhat egyfajta érzelmi töltetet.
Ez az én meglátásom,nem feltétlenül tényszerű, nem vagy sem pszichológus, sem szexológus és alkalmai kapcsolataim sincsenek, fizetni meg főleg nem fizetnék a szexért,szóval ne vedd szent írásnak amit írtam :)
Ez a szocio kultúra más kérdés. A divat és egyre inkább terjedő "erkölcstelenség" hiába gyakori, attól még gyökere nincs.
Amit én mondtam, annak szemmel látható minden alapja, a várandósság, szoptatás. És ezzel most nem azt akarom mondani, hogy egy apa nem olyan fontos szülő, mert pontosan annyira fontos, mint az anya, pusztán a kapcsolatokhoz való hozzáállást határozza meg ez is. Az ember is, mint minden faj a szaporodás ösztönével rendelkezik, ha nagyon alapokra akarunk visszamenni, talán azt is mondhatnánk, hogy az élet fenntartása a cél. Az, hogy mi ezt élvezzük is, ajándék:)Ha nem élveznénk a szexet, akkor is ugyanez lenne, mert a fajfenntartó ösztön munkálna. Akkor viszont a fizetős szexre tényleg nem igen lenne igény :)
nem kisfiú, nem volt része a szolgáltatásnak ;)
de ha te férfiprostnak akarsz elmenni, akkor hajrá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!