Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti már vettetek/vennétek igénybe férfiaktól fizetős szolgáltatást?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 00:34
1/48 anonim válasza:
kapcsolatban élek, de ha nem így lenne akkor se veszíteném el annyira a hiúságomat hogy fizessek valakinek a szexért
2/48 anonim válasza:
Dehogy... ingyen is találok rá partnert.
3/48 A kérdező kommentje:
És elképzelhetőnek tartod, hogy vannak olyan - nem kapcsolatban élő- lányok (esetleg idősebb hölgyek), akik erre igényt tartanak ?
2011. jún. 27. 00:53
4/48 A kérdező kommentje:
@ 00.52: és ha esetleg egy olyan jó pasiról volna szó, akit egyébként nem tudnál megszerezni (ez csak egy feltételezés, szóval nem vedd magadra), akkor sem ?
2011. jún. 27. 00:55
5/48 anonim válasza:
Jajj dehogy :D Tudod mikor égetem magam azzal, hogy fizetek a szexért.
Kétségtelenül profik lehetnek ezek a srácok, de a szex nem erről szól.
Természetesen van rájuk igény, különben nem léteznének. Azt azért hozzáteszem, hogy én amikor láttam ilyen hirdetéseket, ott a legtöbb srác biszexnek írta magát,szóval passz, hogy melyik oldalról van rájuk több igény.
6/48 anonim válasza:
szerintem minden korosztályban több a kanos férfi, mint a kiéhezett nő, szóval ha egy nő találni akar valakit aki lefekszik vele, úgyis fog (kizárólag szexről beszélek, kapcsolat terén teljesen más a helyzet...)
7/48 A kérdező kommentje:
Találni talál, csak nem mind1, hogy olyat-e, amilyet szeretne...
2011. jún. 27. 01:01
8/48 anonim válasza:
Ha így gondolod nagyot tévedsz kérdező.
Nézz szét akár itt. Ha egy nő mer valamit kérdezni a szexről, rögtön annyi ajánlatot kap, hogy csak na és ez egy kép nélküli anonim kérdés, aminek nem is az volt a célja.
9/48 anonim válasza:
amúgy a nők sokkal kevésbé tudják szétválasztani a tesi szükségleteiket az érzelmeiktől, a férfiakkal éppen ellentétben
ezért van az, hogy férfiak gyakrabban keresnek fel k*vákat
10/48 A kérdező kommentje:
Egyébként akikre igény van, azok általában csak táncos műsort adnak elő, és szexre nem kerül sor... Szóval igazából nem tudom, hogy mennyire szól inkább a poénról, buliról, és mennyire a tényleges szexuális vágyról a dolog...
2011. jún. 27. 01:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!