Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti már vettetek/vennét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti már vettetek/vennétek igénybe férfiaktól fizetős szolgáltatást?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 00:34
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Az mondjuk kissé meglep, hogy elég sokat említitek a hiúsági kérdést kedves lányok. Ennyire fontos lenne ez számotokra ?
2011. jún. 27. 01:07
 12/48 anonim ***** válasza:

Hát még szép.

Ígyis lassan mindenki ribancnak tartja a nőket, az hiányzik hogy még ezt is ránk süssék :)

Meg egyébként is..fizetni a szexért? A szex lényege az érzékiség, intimitás, szenvedély. Ez pénzért nem megvásárolható.

2011. jún. 27. 01:10
 13/48 A kérdező kommentje:
Sztem meg 2féle szex van: van az amelyikről te beszélsz, ami a az intimitásról, szenvedélyről szól és van az, ami a kalandról, az újdonságról, a kíváncsiságról, a kötetlenségről szól, amit akár egy fizetős szolgáltató is meg tudna adni ?
2011. jún. 27. 01:13
 14/48 anonim ***** válasza:

Állj, ami a kalandról szól, annak a lényege pont az azelőtti izgalom, az ismeretlen és kötetlen felfedezése. Szerintem.

Kb. minthogy megtanulok kenyeret sütni vagy veszek a boltba. Kétségtelenül ügyesebbek készítik azt, ami a boltban van és finom is, de azért az enyém sokkal jobb :)

2011. jún. 27. 01:16
 15/48 anonim ***** válasza:

na igen, a férfiakat mindkettő kielégíti, a nők többségénél viszont az a helyzet hogy nagyobb igény van az előbbire amit egy fizetős partner nem tud megadni

és a hiúságról annyit, hogy ha egy nőről pl kiderül hogy egy héten belül 2 partnere is volt akkor már leribancozzák, az végképp nem lenne elfogadott hogy egy nő fizessen szexuális szolgálatokért

2011. jún. 27. 01:19
 16/48 anonim ***** válasza:
Valakinek csak az élvezet kell vesz egy vibrátort. A 2. féle szex engem hidegen hagy. Annyira nem adom le a büszkeségem, hogy a pénzért feküdjenek le velem. Akkor már többre tartanám azokat akik mindenkivel csinálják részegen és senki nem fizet senkinek.
2011. jún. 27. 01:20
 17/48 A kérdező kommentje:
Büszkeség, büszkeség... Úgy látom tényleg ez a visszatérő motívum. Nem mondom, hogy nem lep meg...De mit számít a látszat, ha amikor az ember egyedül marad, úgyis tudja, mi az igazság. Én pl. simán vállalnám, ha prostikhoz járnék, nem csinálnék belőle büszkeségi kérdést... Ugyan miért is csinálnék, ha ez vagyok én a vágyaimmal együtt..
2011. jún. 27. 01:25
 18/48 A kérdező kommentje:
Egyébként a férfiakat nem elégíti ki ugyanúgy mind2féle szex, ezt a saját tapasztalataim alapján is elmondhatom. Pl.én semmi pénzért nem cserélném fel az előbbit (szenvedélyes, intim...) stb. egy kalandra, de ha épp nincs tartós kapcsolatom az egy éjszakás kalandokat sem vetem meg.
2011. jún. 27. 01:29
 19/48 anonim ***** válasza:
Te férfi vagy. A két nem alapvetően más. Az értékrend, a dolgok megélése és felfogása. Amit neked egy prostituált tud nyújtani, az bizonyos szükségleteket kielégít nálad, de egy nőnél nem feltétlenül.
2011. jún. 27. 01:30
 20/48 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! nem érted az alapvető különbséget, pedig szerintem egész jól leírtuk már itt neked, ha nem csak azt látnád ki a válaszokból, hogy a nők túl büszkék az ilyesmihez, hanem más oldalról is megpróbálnád szemlélni a válaszainkat akkor megértenéd
2011. jún. 27. 01:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!