Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú aki elfogad kis mellekkel is?
15 vagyok és körülöttem az összes fiú csak a nagy mellű lányokat nézi ,megfütyülik őket meg ilyenek....
Nkem a TEZENIS ből 2es melltarő kell az pont jó..
megas vagyok ,vékony sokan mondják hogy menjek modellnek mert h a arcom is szép de nm tudom ez pont nm érdekel h más mit mond a cicim azért zavar mert még senkit sem találtam aki elfogadna :((
Én is leteszek egy voksot a kis mellek mellett...:)
25/F
A mell pont az, amit teljesen jól fel lehet mérni.
Aki odamegy hozzád ismerkedni, abban biztos lehetsz, hogy úgy fogja szeretni, ahogy van. Csak ne vegyél kitömött melltartókat (egyáltalán minek veszel melltartót? Tudod, hogy milyen izgalmas nélküle?) és ne ezen filozofálj egész nap. Az iskolatársaiddal meg ne foglalkozz... 15 éves fiúk még gyerekek. Menj följebb egy osztályt, nézz körül ott.
Amúgy 24 éves korodig még akár dinnyét is növeszthetsz.
Vagy amikor majd gyereked lesz...
Akkor majd mit fogsz szólni?
Mi ez a fa.szság hogy "de még nőhet"??Mért kéne hogy még nőjön neki??Ja,hogy ez az ideál,amit a médiából kapunk.Kösz média ujfent.Kedvesek ezek a hozzászólások:nem baj,aranyos az-de majd nő. :D Kb. Mintha a kopasznak fésűt adunk hogy pár év és kellhet.
Nállam egyáltalán nem mérvadó a mell-sőt elárulom neked,van olyan csajtípus akinek nemis áll jól a nagy mell.Nemtudom,látnom kellene rólad egy képet milyen vagy.Ha korrekt a leírásod,pont ez a finom baba kategória,akkor pedig egyáltalán nem baj ha nincs.Egyébként jómagam is nagycsöcs párti vagyok,de a nagycsöcsű csajok nekem mindíg a "ba.sznivaló kategóriát" jelentették,vagyis elkapom,meghúzom párszor és ennyi a sztori.Ezt akarod??Te legalább elmondhatod hogy a kis mell jól áll neked,aranyos vagy vele.Van egy szinésznő,igazi bombanő,kis mellei voltak,most szilikon van neki..hát.. nekem kis mellekkel jobban tetszett.Most se rossz,de.. amúgy sokkal dögösebb volt.Egy szép archoz szerintem a kis mellek jobban illenek.Sőőt.. aki életem szerelme volt,annak se volt melle.Pedig én szeretem a nagy ciciket(természetes).Na erre varrjál gombot! :D
Egyébként nem a mell számít.Legyen csinos arcod,jó alakod és annyi kan fog elfogadni amennyit akarsz. :)
Szóval szedd össze magad,és ismerkedjünk meg :D Én úgy fogadlak el,amilyen vagy valójában ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!