Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik olyan fiú aki elfogad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fiú aki elfogad kis mellekkel is?

Figyelt kérdés

15 vagyok és körülöttem az összes fiú csak a nagy mellű lányokat nézi ,megfütyülik őket meg ilyenek....

Nkem a TEZENIS ből 2es melltarő kell az pont jó..

megas vagyok ,vékony sokan mondják hogy menjek modellnek mert h a arcom is szép de nm tudom ez pont nm érdekel h más mit mond a cicim azért zavar mert még senkit sem találtam aki elfogadna :((

2011. jún. 26. 21:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Engem speciál az idegesít, hogy nem tudsz írni!
2011. jún. 26. 21:59
 12/30 anonim ***** válasza:
52%
Én a nagy mellűeket max. úgy nézem, hogy bazzeg, ezt nem d*gnám meg akkor se, ha fizetnének érte, meg olyanok jutnak az eszembe, hogy de lóghat ez melltartó nélkül.
2011. jún. 26. 22:00
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

A korosztálytársaid majd kinövik ezt a "csak a nagymellű csajok érdekesek" dolgot. Legalábbis remélhetőleg.

Nyugodj meg, sok embernek tetszik a kis mell, de szerintem ez nem elsődleges szempont mondjuk egy párkapcsolatban.

2011. jún. 26. 22:04
 14/30 anonim ***** válasza:
írj e-mailt...
2011. jún. 26. 22:15
 15/30 anonim ***** válasza:
Ami azt illeti én sem szeretem a nagy melleket :D
2011. jún. 26. 22:18
 16/30 Unknown525 válasza:
én is kis mell párti vok,kis mell foreva! :D 17/F
2011. jún. 26. 22:26
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Tezenises 1-es melltartót hordok. barátom van. szereti a kis cicijeimet. neaggódj. létezik olyan fiú. főleg hogyha neked 2es kell, akkor sztem teljesen normális méretű. :)
2011. jún. 26. 22:41
 18/30 anonim ***** válasza:
90%

Lassan 18 leszek, és a sajátomat, ami 75/B, kicsinek tartom... De hidd el, ez csak önbizalomhiány. :) A párom sokszor mondja, hogy neki tökéletesek a melleim és pont hozzám illenek. Szerinte nagyok és szépek. :) Hidd el, a veled egykorú fiúk (sőt, még a harmincas éveikben járó férfiak is) fele a nagy mellű nőkre bukik, viszont a maradék 50% inkább a kisebb, kézzel fogható mellekre bukik. :) Ha úgy gondolod, hogy tényleg ultra picik, akkor pedig gondolj arra, hogy még 24 éves korodig nagyon megnőhetnek a melleid, ráadásul ha terhes leszel, akár 2-3-szorosára is nőhet majd a száma. :)

Anyukámnak 75A-s volt, mikor az öcsémmel teherbe esett, 80C-s lett. :) Szóval, ne parázz! :))) Hidd el nekem, hogy a szép arcodat nézik meg és a személyiségedet. Csak várj... Hiszen tudod: türelem rózsát terem! ;)

17/L

2011. jún. 26. 22:56
 19/30 anonim válasza:

Engem általános suliban mindig is deszkáztak...pedig nekem 85C-s melltartó kell.ÉS ez nagyon zavart.Pedig az osztályom tele volt tényleg kis mellű lányokkal.1 lány "előzött" meg.

Szerintem szerencsés vagy hogy kisebb a melled mert engem egy picit zavar hogy nagyobbacska :$.

15/L

2011. jún. 26. 23:31
 20/30 anonim ***** válasza:

A kéznek nem biztos, hogy az felel meg, ami a szemnek. Tehát semmi okod aggódni, ha úgyis arra kerül a sor, bármekkora legyen is, élvezni fogja a pasi.

Saját véleményem csak az, hogy bármekkora is legyen, annak legyen szép formája.

2011. jún. 26. 23:45
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!