Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú aki elfogad kis mellekkel is?
15 vagyok és körülöttem az összes fiú csak a nagy mellű lányokat nézi ,megfütyülik őket meg ilyenek....
Nkem a TEZENIS ből 2es melltarő kell az pont jó..
megas vagyok ,vékony sokan mondják hogy menjek modellnek mert h a arcom is szép de nm tudom ez pont nm érdekel h más mit mond a cicim azért zavar mert még senkit sem találtam aki elfogadna :((
A korosztálytársaid majd kinövik ezt a "csak a nagymellű csajok érdekesek" dolgot. Legalábbis remélhetőleg.
Nyugodj meg, sok embernek tetszik a kis mell, de szerintem ez nem elsődleges szempont mondjuk egy párkapcsolatban.
Lassan 18 leszek, és a sajátomat, ami 75/B, kicsinek tartom... De hidd el, ez csak önbizalomhiány. :) A párom sokszor mondja, hogy neki tökéletesek a melleim és pont hozzám illenek. Szerinte nagyok és szépek. :) Hidd el, a veled egykorú fiúk (sőt, még a harmincas éveikben járó férfiak is) fele a nagy mellű nőkre bukik, viszont a maradék 50% inkább a kisebb, kézzel fogható mellekre bukik. :) Ha úgy gondolod, hogy tényleg ultra picik, akkor pedig gondolj arra, hogy még 24 éves korodig nagyon megnőhetnek a melleid, ráadásul ha terhes leszel, akár 2-3-szorosára is nőhet majd a száma. :)
Anyukámnak 75A-s volt, mikor az öcsémmel teherbe esett, 80C-s lett. :) Szóval, ne parázz! :))) Hidd el nekem, hogy a szép arcodat nézik meg és a személyiségedet. Csak várj... Hiszen tudod: türelem rózsát terem! ;)
17/L
Engem általános suliban mindig is deszkáztak...pedig nekem 85C-s melltartó kell.ÉS ez nagyon zavart.Pedig az osztályom tele volt tényleg kis mellű lányokkal.1 lány "előzött" meg.
Szerintem szerencsés vagy hogy kisebb a melled mert engem egy picit zavar hogy nagyobbacska :$.
15/L
A kéznek nem biztos, hogy az felel meg, ami a szemnek. Tehát semmi okod aggódni, ha úgyis arra kerül a sor, bármekkora legyen is, élvezni fogja a pasi.
Saját véleményem csak az, hogy bármekkora is legyen, annak legyen szép formája.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!