Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan fiú aki elfogad kis mellekkel is?
15 vagyok és körülöttem az összes fiú csak a nagy mellű lányokat nézi ,megfütyülik őket meg ilyenek....
Nkem a TEZENIS ből 2es melltarő kell az pont jó..
megas vagyok ,vékony sokan mondják hogy menjek modellnek mert h a arcom is szép de nm tudom ez pont nm érdekel h más mit mond a cicim azért zavar mert még senkit sem találtam aki elfogadna :((
>.<
Kicsit több önbizalom kéne.
Amúgy semmi baj nincs veled.
Nekem is kicsi... 75/AA ami azért tényleg nem nagy... De én azzal nyugtatom magam, hogy még változhat.. 24 éves korunking nöhet :)
17/L
Idegesítő a nyarvikolásod a melled miatt, itt van a probléma...
Mellesleg, ha olyan szép lennél, akkor felfigyelnének rád a körülötted lévő pasik, mert a normálisabbja nem csak a melleid méreteit nézi!!!
Későn érő típus vagy, ne aggódj miatta. Van olyan is, akinek nem a nagy mell jön be, mint például én is.
15/F
Nekem a kis mellek jönnek be!
23f
tudod még soha senkinek nem panaszkodtam emiatt...
és nm mondtam h gyönyörű vagyok cs szokzák mondani a barátnőöm h szép az arcbőröm...
és aztsem mondatam h még soha nm néztek meg..
csak nálunk tényleg mindenki a teltebb nagyobb mellü lányokkal van elfoglalva
és nm mondok tá semmit de a bessolások is nagyon idegesítőek...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!