Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik olyan fiú aki elfogad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fiú aki elfogad kis mellekkel is?

Figyelt kérdés

15 vagyok és körülöttem az összes fiú csak a nagy mellű lányokat nézi ,megfütyülik őket meg ilyenek....

Nkem a TEZENIS ből 2es melltarő kell az pont jó..

megas vagyok ,vékony sokan mondják hogy menjek modellnek mert h a arcom is szép de nm tudom ez pont nm érdekel h más mit mond a cicim azért zavar mert még senkit sem találtam aki elfogadna :((

2011. jún. 26. 21:46
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
72%

>.<

Kicsit több önbizalom kéne.

Amúgy semmi baj nincs veled.

2011. jún. 26. 21:47
 2/30 anonim ***** válasza:

Nekem is kicsi... 75/AA ami azért tényleg nem nagy... De én azzal nyugtatom magam, hogy még változhat.. 24 éves korunking nöhet :)

17/L

2011. jún. 26. 21:48
 3/30 anonim ***** válasza:

Idegesítő a nyarvikolásod a melled miatt, itt van a probléma...

Mellesleg, ha olyan szép lennél, akkor felfigyelnének rád a körülötted lévő pasik, mert a normálisabbja nem csak a melleid méreteit nézi!!!

2011. jún. 26. 21:48
 4/30 anonim ***** válasza:

Későn érő típus vagy, ne aggódj miatta. Van olyan is, akinek nem a nagy mell jön be, mint például én is.

15/F

2011. jún. 26. 21:49
 5/30 anonim ***** válasza:
Semmi gond veled, én például kifejezetten nem bírom ha egy lánynak túl nagy a melle. 17/F
2011. jún. 26. 21:49
 6/30 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy milyen melle van egy lánynak.Ha az arca megfogott akkor tuti siker.14/f
2011. jún. 26. 21:55
 7/30 anonim ***** válasza:

Nekem a kis mellek jönnek be!

23f

2011. jún. 26. 21:55
 8/30 A kérdező kommentje:

tudod még soha senkinek nem panaszkodtam emiatt...

és nm mondtam h gyönyörű vagyok cs szokzák mondani a barátnőöm h szép az arcbőröm...

és aztsem mondatam h még soha nm néztek meg..

csak nálunk tényleg mindenki a teltebb nagyobb mellü lányokkal van elfoglalva

és nm mondok tá semmit de a bessolások is nagyon idegesítőek...

2011. jún. 26. 21:58
 9/30 A kérdező kommentje:
a többit köszi :))
2011. jún. 26. 21:59
 10/30 anonim ***** válasza:
egy lány ismerősömnek 15 éves korában nagyon kicsi volt a melle. Most 22 és szééép nagy.
2011. jún. 26. 21:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!