Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexuális felvilágosító órán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális felvilágosító órán általános iskolában miért nincs szó a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy miért nem beszélnek arról hogy milyen fertőzések vannak ott, meg az anális szexnél mire kell ügyelni, higiénia stb. Vagy csak nálunk nem volt szó annak idején?

19/f

2011. jún. 26. 21:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
A te fajtádat kéne felkötni!Miért?Mert ha nem lenne az a sok meleg aki büszkén felvállaja és hirdeti hogy milyen jó stb és inkább kusslna mind róla és az internet se lenne tele ilyenekkel akkor nem lenne az hogy egyre több tizenéves akarja srácokkal kipróbálni mert hogy az milyen jó lehet.Legyetek melegek de akkor csendben keressetek 1 társat és tartsátok meg magatoknak az örömöt.
2011. jún. 26. 22:17
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj csak! Én nem fogok reggelig itt vagdalózni hogy de téged kéne felkötni, okos enged...

Viszont. Ha a hajlam nincs meg egy fiúban, nem fogja "kipróbálni" ahogy te fogalmaztál...

Én soha nem voltam erre büszke, én nyugodtan szeretnék élni, nem közutálat tárgyaként, nem pedig meglincselve amiatt, amiről nem tehetek.

A melegfelvonulást képzeld én is ellenzem, mert szerintem nem az a helyes módja az elfogadtatásnak - ott inkább csak a provokálás megy.

2011. jún. 26. 22:32
 23/28 anonim ***** válasza:
65%
Akkor nincs veled semmi gond az ellenkezőjét gondoltam, bocs.
2011. jún. 26. 22:36
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan.. A felvonulással épp a közutálatot növelik, nem tudom miért nem jó nekik otthon szépen nyugiban élni... Én életemben nem vonulnék ott fel, pedig leszbikus vagyok...
2011. jún. 26. 22:39
 25/28 anonim ***** válasza:
@22:36 Örülök. És tényleg bizakodom, hogy egy pár éven belül változás lesz. Rájönnek azok a típusú melegek akik a felvonuláson riszálják, hogy ez nem vezet semmire, csak rosszabb lesz, valamint a többiek is feleszmélnek, hogy tényleg lehetnek normális, erkölcsös életet élő melegek is, és könnyebb lesz élni mindenkinek. :)
2011. jún. 26. 22:53
 26/28 anonim ***** válasza:
34%

"...ha azonos neműek együtt akarnak lenni akkor ez természetes."

Na, ezen azért fennakadtam pedig amúgy nincs bajom a melegekkel, de azt azért az életben nem mondanám, hogy ez természetes...

2011. jún. 26. 23:50
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy ha nem is előadást, de honlapot csináljanak és az előadás végén legyen az, hogy azt mondják, hogy további infók a valami.hu oldalon. Ez jó lehetne.
2011. jún. 27. 00:55
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Létezik egy Melegség és Megismerés program, országszerte. De az iskolák vezetésétől függ, meghívják-e őket. Az esetek többségében húzódoznak, sajnos.

Pedig pont az a lényege, hogy a diákok találkoznak a homoszexualitással, pl. meleg filmszereplőkkel, hallják a szüleiktől, ismerőseiktől, és erről beszélni kellene, tisztességesen, nyíltan, tényfeltáró módon, mert az ismereteik nagyon sokszor egyoldalúak.

Ez nem szexuális felvilágosító óra, hanem egy beszélgetés és főleg a diákokon áll, mit kérdeznek, miről szeretnének beszélni a témán belül.

Mielőtt ítélkeznétek, rávágnátok, hogy biztos ráveszik a kölyköket, hogy azonos neműek dugjanak, olvassátok el a leírást:

[link]

2011. jún. 27. 01:06
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!