Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális felvilágosító órán általános iskolában miért nincs szó a homoszexualitásról?
Úgy értem, hogy miért nem beszélnek arról hogy milyen fertőzések vannak ott, meg az anális szexnél mire kell ügyelni, higiénia stb. Vagy csak nálunk nem volt szó annak idején?
19/f
Figyelj csak! Én nem fogok reggelig itt vagdalózni hogy de téged kéne felkötni, okos enged...
Viszont. Ha a hajlam nincs meg egy fiúban, nem fogja "kipróbálni" ahogy te fogalmaztál...
Én soha nem voltam erre büszke, én nyugodtan szeretnék élni, nem közutálat tárgyaként, nem pedig meglincselve amiatt, amiről nem tehetek.
A melegfelvonulást képzeld én is ellenzem, mert szerintem nem az a helyes módja az elfogadtatásnak - ott inkább csak a provokálás megy.
"...ha azonos neműek együtt akarnak lenni akkor ez természetes."
Na, ezen azért fennakadtam pedig amúgy nincs bajom a melegekkel, de azt azért az életben nem mondanám, hogy ez természetes...
Létezik egy Melegség és Megismerés program, országszerte. De az iskolák vezetésétől függ, meghívják-e őket. Az esetek többségében húzódoznak, sajnos.
Pedig pont az a lényege, hogy a diákok találkoznak a homoszexualitással, pl. meleg filmszereplőkkel, hallják a szüleiktől, ismerőseiktől, és erről beszélni kellene, tisztességesen, nyíltan, tényfeltáró módon, mert az ismereteik nagyon sokszor egyoldalúak.
Ez nem szexuális felvilágosító óra, hanem egy beszélgetés és főleg a diákokon áll, mit kérdeznek, miről szeretnének beszélni a témán belül.
Mielőtt ítélkeznétek, rávágnátok, hogy biztos ráveszik a kölyköket, hogy azonos neműek dugjanak, olvassátok el a leírást:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!