Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexuális felvilágosító órán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális felvilágosító órán általános iskolában miért nincs szó a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy miért nem beszélnek arról hogy milyen fertőzések vannak ott, meg az anális szexnél mire kell ügyelni, higiénia stb. Vagy csak nálunk nem volt szó annak idején?

19/f

2011. jún. 26. 21:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nyolcadikban volt róla szó, de tényleg jobb lenne, ha hivatalosan is benne lenne a tananyagban. Az meg elég elkeserítő, hogy sok helyen még középiskolában se kerül szóba a dolog, max úgy, hogy a tanár elejt pár gúnyos megjegyzést. Nekem gimiben is nyitott, rendes tanáraim voltak, ott is szóba került az osztályfőnök és a védőnő óráin is.
2011. jún. 26. 21:40
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Divat?? Na, nem hiszem, hogy veled valaha is őszinte lesz a gyereked. És a sok majom gyökér maradival együtt. Egy felvilágosító órának épp arról kell/ene szólnia, hogy milyen az emberi faj szexuális élete. És ebbe igenis beletartozik a homoszexualitás is!

Egyébként kíváncsi leszek, ha véletlenül az lesz a gyermeketek, felkötitek az első fára, mint egy nem kívánt kismacskát???

2011. jún. 26. 21:43
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Az ilyeneknek remélhetöleg nem lesz gyereke.

Egyébként egyetértek azokkal akik emellett állnak. Nálunk viszont nem volt semmilyen felvilágosítás..

2011. jún. 26. 21:44
 14/28 anonim ***** válasza:
25%

Hát én férfi vagyok, bepróbálkoztak nálam melegek 2x eddig az életemben (talán azért mert hosszú a hajam nem tudom). Mindkettő kib*szott erőszakos volt, és nem fogták fel hogy nem vagyok erre vevő. Az egyiknek le is kevertem egyet.

Ezek után miért várják el a toleranciát? Ha diszkrétek lennének akkor talán elviselném. De olyan undorító volt ahogy próbáld közeledni a kezem megérinteni hogy azt hittem menten összehányom magam.

2011. jún. 26. 21:46
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nyomulós emberek ugyan úgy vannak a heterok között is, mint ahogy normálisak is.

Az általánosítás semmit se tesz könnyebbé..

2011. jún. 26. 21:47
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Ja hát persze. csak tudod van két apróság: 1. 2 melegből 2 ilyen volt, akkor gondolom elég nagy az arány és 2.: Ha egyszer világosan és érthetően azt mondom hogy a lányokat szeretem akkor mi a jó büdös f*szért próbálkozik tovább? Ez nem olyan hogy egy férfi egy csajnál próbálkozik, és eleinte nemet mond és erőszakoskodik tovább hátha meggondolja magát. Egy meleg ne számítson arra hogy "na jó hátha mégis beb*zulok kicsit".
2011. jún. 26. 21:49
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
21.46: nem 2 ember alapján kellene többszázezret minősíteni...a legtöbbjüket észre sem veszed
2011. jún. 26. 21:49
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:49: De, ez ugyan olyan. Ha a lány azt mondja neked, hogy menj a fenébe és ne zaklasd, akkor hiába lógsz rajta és eröszakoskodsz, nem fogod jobban érdekelni utána se.

Amúgy meg 2 ember alapján megítélni milliókat azért elég nagy hülyeség.

2011. jún. 26. 21:52
 19/28 anonim ***** válasza:
76%

21:49 vagyok.

Egyébként egy időben nagyon toleráns voltam ezzel kapcsolatban. Olyannyira, hogy volt egy haverom aki olyanokkal jött hogy ő nem tudja eldönteni hogy a férfiakat vagy a nőket szereti e. Gyakorlatilag végigkísértem a kálváriáját, míg nem odáig jutott hogy átoperáltatja magát mert ő belül nő, és a pasikat szereti. Ez még rendben is volna, többször mondtam neki, hogy tőlem ne várd el hogy másképp tekintsek rád mi haverok vagyunk. Képtelen volt felfogni, olyanokat írt smsben hogy "majd ha szép puncim lesz megváltozik a véleményed" meg hasonlók. Nem bírtam tovább, minden kapcsolatot megszakítottam vele.

Én csak azt nem bírom a melegekben, hogy igen gyakran keverik a tolerancia, és a nyitottság fogalmát... Ha az ember természetesnek veszi és elfogadja őket rögtön azt hiszik hogy itt van egy kis esély próbálkozni.

Mindhárom eset (az előbb említett két meleg és ez az utóbbi transzi -akit azért vettem külön mert váltig állította hogy ő nem meleg hanem transzi, és az más-) alátámasztja ezt.

2011. jún. 26. 21:57
 20/28 anonim ***** válasza:
58%

21:37-es! Szerintem meg az olyan embereket kéne felkötni, mint amilyen Te vagy :) Miért? Azért, mert Te egy sztereotípia alapján ítélsz el embereket. akiket nem is ismersz, nem tudod ők miken mennek keresztül, és azt sem, hogy attól függetlenül, hogy melegek-e vagy sem, mégis mit tettek le az asztalra, mivel/hogyan segítik társaikat, viszik előrébb az elesetteket... Az ilyen emberek nélkül (legyen az meleg vagy hetero) kevesebb lenne a világ. Te viszont, aki rosszindulatból élsz, mindenkiben a hibát keresed, és ítélkezel, miattad és az ilyen gondolkodású emberek miatt tart OTT ez az ország, és a társadalom, AHOL.

Szállj magadba, tedd fel ezen kérdéseket magadnak: Nekem volt választási lehetőségem azt illetően, hogy heteroszexuális akarok-e lenni? Majd gondolkozz! ;) Ha tudsz olyat!

2011. jún. 26. 21:59
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!