Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most komoly? O. o
Figyelt kérdés
beírtam a google-ba h 13éves(véletlen benyomtam az entert :S am tippeket vártam) és ezt a honlapot is kihoztaO_O :
ez most igaz?pl.amiket oda írtak a 11meg 12évesek??mert ha igen én csak annyit tudok mondani hogy uramatyám!!vagy csak egy hülyeség?:O
2011. jún. 25. 17:50
21/24 KoviAti válasza:
beszarok a hugyozástól xdxdxdxd... de ezek olyan :/... biztos hogy kamu
22/24 KoviAti válasza:
"13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy ö rám se bagozik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábitani? Van még valami: amikor megjön a menstruáciom, akkor elég büdüs vagyok, s a súlyomból is le kéne adni 10 kg-ot. Kérlek segíts!" ezen beszarok
23/24 anonim válasza:
Ha ezek a kérdések igazak akkor csak én votam unalmas gyerek.Engem 13 évesen csak a barbiek érdekeltek meg az új felvevős magnóm amire egy csomó poénkodást vettem fel.Igaz, 10 éve volt ez de azóta ilyen sokat változott a világ?Mondjuk nekem 2 nővérem van így akkor tudttam mi az a szex,milyen a nővé érés,és hogy ha kérdésem van akkor anya mindenre válaszól.Rendesen.
24/24 anonim válasza:
amikor először olvastam ezt az oldalt,én is arra gondoltam,ááá,tutira kamu,senki nem lehet ennyire segghülye
de nekik mégis sikerült...
szánalmas
13l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!