Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez most komoly? O. o

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komoly? O. o

Figyelt kérdés

beírtam a google-ba h 13éves(véletlen benyomtam az entert :S am tippeket vártam) és ezt a honlapot is kihoztaO_O :

[link]

ez most igaz?pl.amiket oda írtak a 11meg 12évesek??mert ha igen én csak annyit tudok mondani hogy uramatyám!!vagy csak egy hülyeség?:O

2011. jún. 25. 17:50
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Nem értem, hogy lehetnek ilyen tudatlanok egyesek? Nincs a suliban felvilágosító órájuk? Csak mert nálunk lassan már a csapból is ez folyik. Hogy lehet az ilyen témát elkerülni?!
2011. jún. 25. 19:51
 12/24 anonim ***** válasza:
Nálunk 8.-ban volt egy felvilágosító óra de kb amit elmondtak azt már régen mindenki tudta. Lényeges dolgot azóta se mondtak.
2011. jún. 25. 19:59
 13/24 anonim válasza:
100%

"13 éves lány vagyok és egy újságban olvastam a spirál nevű dologról. Hát fogtam én is a matekfüzetemet, kitéptem a spirált és felhelyeztem magamba. Most nagyon fáj bent, és vérzik is. Forduljak nőgyógyászhoz vagy ez természetes?"

D:

2011. jún. 25. 20:09
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"13 éves lány vagyok, de 18-nak is kinézek, pedig nem is festem a hajam, nem sminkelem magam. Megismerkedtem valakivel, akivel szeretkeztünk, de én nem engettem, hogy elvegye a szüzességemet. Nem mertem belemenni, de ő ezt nem vette zokon."

Ez mi ez? :D

2011. jún. 25. 20:13
 15/24 anonim ***** válasza:
Első gondolatom az, hogy ez mind kamu (egy része ismerős valahonnan). A baj az, hogy manapság már egyáltalán nem biztos, hogy tényleg kamu, de ha az is, akkor is lehet hogy vannak hasonló történetek, amik valódiak. :S
2011. jún. 25. 20:27
 16/24 anonim ***** válasza:

uristen..:|

remélem hogy kamu .. habár a mai világban már elképzelhetőnek tartom hogy ezek a kérdések igazak ..:SS

de azért vannak nagyon durvák...már amit az előzőek is leirtak...

8. osztályba járok, és az a problémám, hogy nemileg még éretlen vagyok. TAlán nemibeteg vagyok?"

:SSS

2011. jún. 25. 20:53
 17/24 anonim ***** válasza:

13 éves lányok vagyunk, nagyon jó barátnők. Ugyanazzal a fiúval, ugyanazon este, ugyanabban a szobában mindketten lefeküdtünk. Mindeketten terhesek lettünk. Elvetetni nem akarjuk a magzatot, de megtartani sem. A szüleinknek nem merünk szólni. A fiú mindkettőnket szeret, de a gyerekeket nem akarja. A srác 19 éves és elég erőszakos."

Ezt amikor elolvastam, lehidaltam!!! Ilyen hogy létezik??, vagy ez csak kamu...?

2011. jún. 25. 21:12
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha kamu akkor gusztustalan... Ha pedig igaz akkor úristen...:| Nemigaz, hogy ennyire nincsenek tisztába a dolgokkal az emberek...Ha nem akarnak személyesen szülőtől tájékozódni, akkor is ott vannak a magazinok, a net stb...Igaz, én is csak 15 éves vagyok, de azért elméletben tudom hogy mi fog történni velem majd egyszer...:D De vannak olyanok akik sajnos nemtudják...:S
2011. jún. 25. 22:40
 19/24 anonim ***** válasza:
Ezen röhögni lehet csak, akkora kamuuuuuuuuuuuu, mint egy HÁZ! Amúgy irigylem az íróját, mert nagy arc lehet az, aki ilyeneket ír :D
2011. jún. 26. 00:14
 20/24 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:12

Ezt már vagy 1 hónapja itt is olvastam, sztem kamu.De jót röhögök az összesen.

2011. jún. 26. 14:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!