Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most komoly? O. o
beírtam a google-ba h 13éves(véletlen benyomtam az entert :S am tippeket vártam) és ezt a honlapot is kihoztaO_O :
ez most igaz?pl.amiket oda írtak a 11meg 12évesek??mert ha igen én csak annyit tudok mondani hogy uramatyám!!vagy csak egy hülyeség?:O
"13 éves lány vagyok és egy újságban olvastam a spirál nevű dologról. Hát fogtam én is a matekfüzetemet, kitéptem a spirált és felhelyeztem magamba. Most nagyon fáj bent, és vérzik is. Forduljak nőgyógyászhoz vagy ez természetes?"
D:
"13 éves lány vagyok, de 18-nak is kinézek, pedig nem is festem a hajam, nem sminkelem magam. Megismerkedtem valakivel, akivel szeretkeztünk, de én nem engettem, hogy elvegye a szüzességemet. Nem mertem belemenni, de ő ezt nem vette zokon."
Ez mi ez? :D
uristen..:|
remélem hogy kamu .. habár a mai világban már elképzelhetőnek tartom hogy ezek a kérdések igazak ..:SS
de azért vannak nagyon durvák...már amit az előzőek is leirtak...
8. osztályba járok, és az a problémám, hogy nemileg még éretlen vagyok. TAlán nemibeteg vagyok?"
:SSS
13 éves lányok vagyunk, nagyon jó barátnők. Ugyanazzal a fiúval, ugyanazon este, ugyanabban a szobában mindketten lefeküdtünk. Mindeketten terhesek lettünk. Elvetetni nem akarjuk a magzatot, de megtartani sem. A szüleinknek nem merünk szólni. A fiú mindkettőnket szeret, de a gyerekeket nem akarja. A srác 19 éves és elég erőszakos."
Ezt amikor elolvastam, lehidaltam!!! Ilyen hogy létezik??, vagy ez csak kamu...?
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:12
Ezt már vagy 1 hónapja itt is olvastam, sztem kamu.De jót röhögök az összesen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!