Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most komoly? O. o
beírtam a google-ba h 13éves(véletlen benyomtam az entert :S am tippeket vártam) és ezt a honlapot is kihoztaO_O :
ez most igaz?pl.amiket oda írtak a 11meg 12évesek??mert ha igen én csak annyit tudok mondani hogy uramatyám!!vagy csak egy hülyeség?:O
17:53-nak igaza van XD
Egyébként durva... :S
Ez nagyon komoly, mondjuk ma már olyan is van, hogy egy 10 éves gyerek nem szűz, pedig lósz.rt sem tud a szexről :S
És pedofilok neten gyűjtik áldozataikat :S
"Feltűnően csinos lány vagyok és tetszik nekem egy fiú. Az egész suli K-nak tart, pedig én csak azt engedem, hogy fogdossák a fenekem. Előtte is szoktam rázni a fenekem, mutogatom a bugyim és nagyon jó cuccokata veszek fel, mégsem szeret. Nagyon kétségbe vagyok esve. A másik gondom az, hogy megjött és félek, hogy a szüleim rá fognak kényszeríteni a tamponra."
:D Ez a legjobb...
Amúgy elnézve itt is miket kérdeznek, gyakorlatilag ugyan ezeket....
Neee...
"17 éves lányok vagyunk. A Tiszában fürödtünk meztelenül, és sok kis ebihal úszkált mellettünk. Beleültünk a vízbe, hogy fogjunk egyet. és mikor el akartuk kapni, hírtelen a nemi szervünk felé tűntek el. Ekkor nagyon megijedtünk. Az lenne a kérdésünk, hogy nem leszünk-e terhesek, ha az ebihalak belénk úsztak?"
Biztos, hogy ebihalak voltak? :D
Előző vagyok. Ez szerintem nagyon durva:
"16 éves lány vagyok és elmentem az orvoshoz, hogy írjon fel nekem gyógyszert. Azt mondta, ha rajtam volt a barátom utána vegyem be. De ő kitalálta, hogy én legyek fölül, ő pedig alul. Csodálatos érzés volt. Így aztán ő vette be a gyógyszert. Nagyon félek, hogy mi van, mert már 2 hete nem jött meg. valamit rosszul csináltam? Mit tegyek?"
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!