Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez most komoly? O. o

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komoly? O. o

Figyelt kérdés

beírtam a google-ba h 13éves(véletlen benyomtam az entert :S am tippeket vártam) és ezt a honlapot is kihoztaO_O :

[link]

ez most igaz?pl.amiket oda írtak a 11meg 12évesek??mert ha igen én csak annyit tudok mondani hogy uramatyám!!vagy csak egy hülyeség?:O

2011. jún. 25. 17:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Minek az a fájl? Elég, ha itt szétnézel.
2011. jún. 25. 17:53
 2/24 anonim ***** válasza:
Ezeknek a zöme pedofil.
2011. jún. 25. 17:55
 3/24 anonim ***** válasza:

17:53-nak igaza van XD

Egyébként durva... :S

2011. jún. 25. 18:04
 4/24 anonim ***** válasza:

Ez nagyon komoly, mondjuk ma már olyan is van, hogy egy 10 éves gyerek nem szűz, pedig lósz.rt sem tud a szexről :S

És pedofilok neten gyűjtik áldozataikat :S

2011. jún. 25. 18:11
 5/24 anonim ***** válasza:

"Feltűnően csinos lány vagyok és tetszik nekem egy fiú. Az egész suli K-nak tart, pedig én csak azt engedem, hogy fogdossák a fenekem. Előtte is szoktam rázni a fenekem, mutogatom a bugyim és nagyon jó cuccokata veszek fel, mégsem szeret. Nagyon kétségbe vagyok esve. A másik gondom az, hogy megjött és félek, hogy a szüleim rá fognak kényszeríteni a tamponra."

:D Ez a legjobb...

Amúgy elnézve itt is miket kérdeznek, gyakorlatilag ugyan ezeket....

2011. jún. 25. 18:14
 6/24 anonim ***** válasza:

Neee...

"17 éves lányok vagyunk. A Tiszában fürödtünk meztelenül, és sok kis ebihal úszkált mellettünk. Beleültünk a vízbe, hogy fogjunk egyet. és mikor el akartuk kapni, hírtelen a nemi szervünk felé tűntek el. Ekkor nagyon megijedtünk. Az lenne a kérdésünk, hogy nem leszünk-e terhesek, ha az ebihalak belénk úsztak?"

Biztos, hogy ebihalak voltak? :D

2011. jún. 25. 18:16
 7/24 anonim ***** válasza:
elolvastam az egészet, és ez tényleg nagyon morbid. Mostanában olyan lett ez az egész világ, hogy már ezt is el tudom képzelni...
2011. jún. 25. 18:22
 8/24 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Ez szerintem nagyon durva:

"16 éves lány vagyok és elmentem az orvoshoz, hogy írjon fel nekem gyógyszert. Azt mondta, ha rajtam volt a barátom utána vegyem be. De ő kitalálta, hogy én legyek fölül, ő pedig alul. Csodálatos érzés volt. Így aztán ő vette be a gyógyszert. Nagyon félek, hogy mi van, mert már 2 hete nem jött meg. valamit rosszul csináltam? Mit tegyek?"

2011. jún. 25. 18:25
 9/24 anonim ***** válasza:
Hát biztos , hogy nehéz szülőnek lenni, én tuti, hogy mindig rajta tartom a szemem majd a gyerekemen :S
2011. jún. 25. 18:27
 10/24 anonim ***** válasza:
Ez szerintem tuti kamu. Olyan idióta kérdések vannak hogy ez nem lehet komoly.
2011. jún. 25. 18:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!