Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi volt a legrövidebb és a leghosszabb szexed, illetve mennyi volt az átlag? (a behatolástől számítva)
hány évesek voltatok az adott partnerral?
hány partnered tartozott a gyors, közepes, lassú kategóriába?
hogy befolyásolta az idő az elélvezésed? hánnyal sikerült?
hány szűz partnered volt, milyen volt velük?
Én voltam az egyik, aki a 3-4 órát írta, és írtam azt is, hogy a párom ivott előtte. És ahogy az előző megírta, általában ilyenkor nehezebben élveznek el - vagy el sem élveznek a srácok.
"Nem vagyok az a gyorstüzelő fajta, de onnantól, hogy bedugom max fél órát tudom csinálni, és nem azért mert elsülök hanem már görcs áll a lábamba és remegek, meg csutakos vagyok az izzadságtól. "
Nálunk ilyenkor nem csak a párom mozog :D Ha látom rajta, hogy elfáradt, pózt váltunk és olyankor én vagyok felül például.
a legelső együttlétünkkor kb 3 perc behatolás után :D
az első pasim csak magára figyelt soha nem volt vele hüvelyi orgazmusom, nem volt egyébként lassú kategória , csak önző állat :D
a mostani párom multiorgazmusos, igyekszem fejleszteni magam én is, az első még mindig 3 perc és jön, de már sikerül a második is úgy 20-30 perc múlva ez változó :)
Nálunk ez az átlag 20-30 perc mindig megvan, mert addig nem nyugszik míg ki nem csikarja belőlem a másodikat , de volt már nagyon romantikus éjszaka , hogy 1 órán át is vagy még tovább is csináljuk, de eddig nálam kettőnél több nem sikerült egy aktus alatt, de élvezem utána is nagyon :)
24/L
az én leghosszabb szexem 4-5 óra volt.
legrövidebb 15 perc
19L és 21F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!