Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi volt a legrövidebb és a leghosszabb szexed, illetve mennyi volt az átlag? (a behatolástől számítva)
hány évesek voltatok az adott partnerral?
hány partnered tartozott a gyors, közepes, lassú kategóriába?
hogy befolyásolta az idő az elélvezésed? hánnyal sikerült?
hány szűz partnered volt, milyen volt velük?
Nem tapasztalat, és pláne nem korfüggő. Én 16 évesen is tudtam szabályozni, mikor menjek el. (Az okos maszturbálással jól be lehet állítani a rendszert.:))
Ha nagyon sietős - mert megy a busz - akkor lezavarom 10 perc alatt.
Persze ha legalább 3 orgazmust nem tudnék összehozni kettőnknek, inkább neki sem állok.:P
A leghosszabb 4 óra volt. De nem sokszor csináltam, senki sem szereti ha minden nap ájulásig d*gják.:D
24F
Most komolyan. Árulja már el nekem valaki, hogy 3-4 órán keresztül hogy a rohadt életbe lehet folyamatosan szexelni? Még WCre is kimentek közben? Egész pontosan mi a fene tart 3-4 órán keresztül? Nem vagyok az a gyorstüzelő fajta, de onnantól, hogy bedugom max fél órát tudom csinálni, és nem azért mert elsülök hanem már görcs áll a lábamba és remegek, meg csutakos vagyok az izzadságtól. Pedig sportolok, nem vagyok kövér de még csak duci sem.
Persze ebben az előjáték nincs benne, se az úgynevezett "utójáték" sem.
24/F
Én úgy tudom elképzelni a 3-4 órát, hogy közben szüneteket tartanak, több menet van... És ha mondjuk felváltva aktív a lány meg a fiú, akkor tudnak pihenni közben... Tehát mondjuk az egyik menetnél kutyapózban a fiú mozog többet, aztán lovaglóban a lány... Vagy ahogy én írtam, hogy nálunk van, hogy közben nyal ki a barátom...
De amúgy azt képtelenségnek tartom, hogy valaki 3-4 órán át folyamatosan képes legyen erekcióra.
20/L
A 4 óra nálam folyamatos. Lassú és gyors részek illetve pózok váltva.
Egyszer volt, hogy szünetet tartottam - de tudtomra adták, hogy nem illik a felénél megállni, kimenni inni egyet aztán folytatni mintha mi sem történt volna.:D
A legtöbben akik írtak több órás menetet, azt is leírták, hogy nem voltak józanok... Úgy meg egész más azért a helyzet. Elég sok sráctól hallottam, hogy részegen van egy olyan szintjük, amikor még feláll, de elmenni már nem tudnak, és pár óra után megunják és inkább lefekszenek aludni, mert elmenni úgysem tudnak. Most ha belegondolsz, h órákig táncolnak/buliznak stb valahol, vagy órákig dugnak, mozgásban nem feltétlenül több, főleg hogy lehet váltogatni, hogy ki mozog. Én mondjuk tuti akkor sem bírnám ennyi ideig, ha nekem csak feküdni kéne, bár részegen ki tudja. Egyébként ha ittam, akkor én is jobban nedvesedek, szóval ki tudja... Egyszer majd ki kell próbálni.
19/N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!