Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi volt a legrövidebb és a leghosszabb szexed, illetve mennyi volt az átlag? (a behatolástől számítva)
hány évesek voltatok az adott partnerral?
hány partnered tartozott a gyors, közepes, lassú kategóriába?
hogy befolyásolta az idő az elélvezésed? hánnyal sikerült?
hány szűz partnered volt, milyen volt velük?
Első!
Ez korrekt válasz volt. xD
Mással szoktam foglalkozni, nem az idővel!!!!
De saccolásra:
Legrövidebb negyed óra/20 perc kb. Leghosszabb másfél óra. átlag fél óra. (Ha csak a behatolást nézzük)
De ezek csak kb.-re. Nem tudom, mert nem az időt szoktam nézni!!!!
Egész életemben 1db partnerem volt, és mindketten szüzek voltunk.
Most 20(L) vagyok, ő 24.
-Legrövidebb: 3-4 perc 18volt én akkor 17
-a "gyors""közepes""lassú" nem partner függő, inkább izgatottság, tempó, mióta nem volt szex, de az arány kb megoszlik.
-én pl 2 perc alatt is el tudok élvezni (általában gyors tempónál)
-2 volt. (Akivel először lefeküdtem) nem volt rossz, és még egy, aki kifejezetten ügyes volt.
19/L
Eleve nem szoktam mérni az időt, másrészt az egészet tekintem kereken szeretkezésnek, ami kb egy órán át szokott tartani.
80%-ban az előjáték után/részeként kielégít orálisan a barátom, mivel egyelőre (2,5 éve próbálkozunk) nem jön össze aktus közben az orgazmus.
Viszont egyrészt Ő nem akarja, hogy én anélkül maradjak, másrészt utána már kevesebb kedve van hozzá, hogy engem utólag elégítsen ki, harmadrészt imád nyalni, így még ha csak egy gyors menetre van időnk, akkor is nehéz rábírnom, hogy hagyja ki azt, hogy engem a csúcsra vigyen- nagyon beindítja a dolog... :)
Nekem nem az orgazmus számít, hanem a szerelem, az egésznek az a mozgatórugója, így mindig élvezetes és csodás a szeretkezés, orgazmustól függetlenül.
A legrövidebb idő a behatolástól számítva 3 perc volt kb, mikor több, mint egy hete nem csináltuk, és kb 10 percünk volt kettesben lenni... A barátom pedig elég gyorsan elmegy, ha nem fogja vissza magát. Amúgy nagyon szeretné, ha nekem is összejönne közben az orgazmus, így szokott gyakorolni magában, és menet közben ha érzi, hogy elmenne, akkor abbahagyja kicsit, és vagy pózt váltunk, vagy kicsit kényeztet közben- van, hogy ilyenkor elégít ki. Így mindezzel együtt kb 1 órás lehetett a leghosszabb (de akkor az úgy, hogy közben engem is kielégített orálisan).
Majdnem 18 voltam, mikor először lefeküdtem Vele 1 évnyi járás után, én szűz voltam, neki egy partnere volt előttem és 20 éves volt akkor. Azóta is Ő a párom, és remélem Ő is marad örökre.
20/L
A legrövidebb kb 15-20 MÁSODperc volt...
A leghosszabb sem volt több talán negyed óra-húsz percnél. De barátom szobatársának köszönhetően végighallgathattam egy kb 3 órás menetet, a csaj elképesztően hangosan kiabált közben, végig... (Részeg volt mindkettő.)
Nekem vagy minden partnerem a gyors kategóriába tartozott (a mostanit leszámítva volt 3), vagy én csinálok valamit nagyon rosszul. Az exeim nem sokáig bírták velem, de barátommal most jobb a helyzet, ő akkor megy el, amikor akar, bár lényegesen tapasztaltabb is, mint az eddigiek. (5 évvel idősebb nálam.)
Egyik partnerem sem volt szűz.
19/N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!