Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, nem tudok tovább így élni, a melleim megkeserítik az életem?
Nekem már egyből ilyenre nőttek, soha nem voltak szépek vagy kerekek. Borzalmas volt ezzel szembesülni tinédzserként hogy más vagyok mint a normális lányok. Nagyon szégyenlem magam, strandra sem járok inkább, és csak melltartóban szexeltem eddig.
Nagyon szeretném megműttetni, de még évek kellenek ahhoz hogy összegyűjtsem a pénzt.
Olyan igazságtalannak tartom hogy, a szép kerek, de kicsi mellű lányok futkosnak a plasztikai sebészhez, csak hogy 2 számmal nagyobbat csináltassanak. Én meg csak átlagosat és normálisat szeretnék, nem nagyot, de nekem mégse tellik rá.
Erre hasonlít a legjobban:
ugyan ilyen az enyém is... rühellem :(
18L
Nem féltek a mellráktól? Én nagyon félnék.
Én boldog lennék ilyen mellekkel. De nekem nem nőtt meg. Nem kicsi a mellem, hanem egyszerűen nem nőtt meg. És már nem is fog.
Az enyém is ilyen. Rengeteget sírtam miatta, fel sem mertem venni kivágott felsőket.. senkinek sem mertem elmondani, hogy mi a baj, egyedül édesanyámnak. Ő segített nekem túllépni ezen.
Aztán nem is igazán tudom, hogy mi történt, de..
az eddigi kapcsolataimban csak pozitív visszajelzéseket kaptam a melleimmel kapcsolatban.. Ezekután rájöttem, hogy az a lényeg, olyat találj, aki elfogad olyannak, amilyen vagy. Most már nem zavar, elfogadtam.
Ha még ezek után, és ennyi jóindulatú válasz után sem tudod egy kicsit sem más szemmel nézni, akkor: 1.még mindig vannak nagyon jó melltartók, amik szivacsosak:) hidd el, kamaszként rengeteget tolt az önbizalmamon felfelé :)
2. gyűjtögesd csak a pénzt, és ha végképp nem vagy kibékülve magaddal akkor műtesd meg. de én a helyedben átgondolnám 5x is, hogy biztos-e.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!