Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, nem tudok tovább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, nem tudok tovább így élni, a melleim megkeserítik az életem?

Figyelt kérdés

Nekem már egyből ilyenre nőttek, soha nem voltak szépek vagy kerekek. Borzalmas volt ezzel szembesülni tinédzserként hogy más vagyok mint a normális lányok. Nagyon szégyenlem magam, strandra sem járok inkább, és csak melltartóban szexeltem eddig.

Nagyon szeretném megműttetni, de még évek kellenek ahhoz hogy összegyűjtsem a pénzt.

Olyan igazságtalannak tartom hogy, a szép kerek, de kicsi mellű lányok futkosnak a plasztikai sebészhez, csak hogy 2 számmal nagyobbat csináltassanak. Én meg csak átlagosat és normálisat szeretnék, nem nagyot, de nekem mégse tellik rá.

Erre hasonlít a legjobban:

[link]

2011. jún. 25. 14:12
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok amúgy.
2011. jún. 25. 14:14
 2/24 anonim ***** válasza:

Hát ha ilyen a tested mellé mint a képen, jöjjünk össze és kiperkálom neked :D:D:D

24/F

2011. jún. 25. 14:16
 3/24 anonim válasza:
13%
csak a plasztika segít ezen,sajnálom :/
2011. jún. 25. 14:17
 4/24 anonim ***** válasza:
86%
A személyes véleményem az, hogy általában mindenkinek az nem tetszik, ami éppen van... Ha valakinek nagy, kisebbet szeretne, ha valakinek kicsi nagyobbat szeretne, stb. Nekem kicsi, de formás mellem van, még is gyűlölöm, hogy többnyire csak zárt, nem kivágott pólókat vehetek fel, és nagyon testhezállót, mert abban legalább nem totál úgy nézek ki mint egy deszka... A bikiniben is elveszik amim van, de tudod mit? Nem érdekel... Nehogymár két mell határozza meg az életünket!!! Ha egyszer találsz egy srácot, akivel kölcsönösen szeretitek egymást, akkor beszélhetsz neki a félelmeidről és hidd el úgy fog elfogadni téged, ahogy vagy! Ha nagyon nem vagy elégedett, műttesd meg magad, de addig is amíg gyűjtöd rá a pénzt, ne élj burokban! Rengeteg szabású bikini van, én is találtam magamra olyat ami viszonylag tűrhetően áll, biztosan te is találsz, csak nézz egy kicsit jobban körül! Nehogy ezért ne is menj sehova nyáron!!
2011. jún. 25. 14:24
 5/24 anonim ***** válasza:
66%

tökmindegy, hogy megműtteted-e vagy sem... ha nem bírod elfogadni magad, akkor a műtét után más okot keresel majd a kiakadásra...

most őszintén... a melleden múlik a boldogságod?

aki szeret, gyönyörűnek lát...

a linkelt képen semmi baj nincs azzal a mellel...

.. ne butáskodj már...

Tudom hiába mondom... csak hülyeségnek látod... de semmi sem múlik ezen... még egy párkapcsolat sem...

l 22

2011. jún. 25. 14:26
 6/24 anonim ***** válasza:
Hát azért elég kemény ahogy kinéznek azok a linkelt mellek...
2011. jún. 25. 14:27
 7/24 anonim ***** válasza:
Szép ez is,ne népesítsd a gumik*rvák táborát!
2011. jún. 25. 14:27
 8/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Megértelek, nekem is volt "gondom" a melleimmel, bár más jellegű. De szerintem a kép alapján amit mutattál, nem tűnik olyan vészesnek a helyzet, mint gondolod. :) Ha van párod (vagy majd lesz), szerintem előtte nyugodtan levetkőzhetsz, mert egyrészt tényleg nem olyan csúnya, hogy rejtegetni kelljen, másrészt ő biztosan elfogadná.

Azért a műtétre gyűjtögess, ha úgy érzed, jobb lenne tőle az életed, de addig is érezd jól magad, semmi gond veled. :)

2011. jún. 25. 14:28
 9/24 A kérdező kommentje:

Van barátom 1éve és 3 hónapja vagyunk együtt. De neki sem mutattam meg eddig fényben. Csak úgy látta egyszer hogy sötétben és fekvő helyzetben voltam. Szóval valami elképzelése van róla hogy milyenek, és látszik is rajta hogy nem tetszik neki.:(

Abból tudom hogy, miután egyszer ennyire megmutattam neki..azóta melltartóban szoktam maradni, és egy szóval sem mondja soha hogy vegyem le újra.

2011. jún. 25. 14:30
 10/24 anonim ***** válasza:
Tested amúgy hogy néz ki?
2011. jún. 25. 14:31
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!