Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, nem tudok tovább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, nem tudok tovább így élni, a melleim megkeserítik az életem?

Figyelt kérdés

Nekem már egyből ilyenre nőttek, soha nem voltak szépek vagy kerekek. Borzalmas volt ezzel szembesülni tinédzserként hogy más vagyok mint a normális lányok. Nagyon szégyenlem magam, strandra sem járok inkább, és csak melltartóban szexeltem eddig.

Nagyon szeretném megműttetni, de még évek kellenek ahhoz hogy összegyűjtsem a pénzt.

Olyan igazságtalannak tartom hogy, a szép kerek, de kicsi mellű lányok futkosnak a plasztikai sebészhez, csak hogy 2 számmal nagyobbat csináltassanak. Én meg csak átlagosat és normálisat szeretnék, nem nagyot, de nekem mégse tellik rá.

Erre hasonlít a legjobban:

[link]

2011. jún. 25. 14:12
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Testem átlagos. Nem voltam kövér soha..szóval nem a fogyástól lett ilyen. Alapból ilyenre nőtt, nem tudom miért.
2011. jún. 25. 14:32
 12/24 anonim ***** válasza:
ha téged zavar,akkor hiába mondjuk hogy jó igy. gyűjtögess,műtesd meg, mert akkor lesz meg a normális önbizalmad szerintem.igy zavarni fog.
2011. jún. 25. 14:38
 13/24 anonim ***** válasza:

a képen a csajt sem érdekli,hogy ilyen a melle.

amúgy meg kit érdekel? ilyen azt kész. biztos van rajtad olyan,ami ezt kompenzálja.

ha a barátod meg nem érti ezt meg,sőt még úgy látod elfogadni sem képes,az meg a ő szegénységi bizonyítványa.

egyik barátnőmnek is ilyen a melle,nem törődik vele,amúgy formás teste van,és forgolódnak utána a férfiak.

szóval..fel a fejjel és egy picit több önbizalom!

2011. jún. 25. 14:45
 14/24 anonim ***** válasza:

Csináltasd meg, addig amíg meg nem megy keress rá googléban, hogy természetes mellnövelés. Nem csak növeléssel foglalkozik az oldal. Vannak sikerek, tapasztalatok is az oldalon. Egy sokoldalas fórum is van, ott is tudsz érdeklődni.

Amúgy meg nincs jogod senkit sem elítélni!

"Olyan igazságtalannak tartom hogy, a szép kerek, de kicsi mellű lányok futkosnak a plasztikai sebészhez, csak hogy 2 számmal nagyobbat csináltassanak. Én meg csak átlagosat és normálisat szeretnék, nem nagyot"

Egy kis mellű lány is csak normális méretűt szeretne és azért, mert Neki is megkeseríti az életét. Ennyi. Jó pár kis mellű lány az életét is odaadná csak, hogy normális méretűek legyenek Neki!

2011. jún. 25. 14:55
 15/24 anonim ***** válasza:
Ezt olvasd el, egyedül nála láttam, hogy így is csinálják. [link]
2011. jún. 25. 14:57
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszi!

Amúgy utolsó előttire csak annyi, hogy nem ítélek el senkit. A férfiak véleményéből indulok ki.

Mindig azt mondják hogy inkább egy feszes kis cici, mint egy nagyobb lógós.

Ezért gondoltam azt hogy a kis mellű lányoknak mégis csak jobb mint nekem. De tudom hogy van akinek ugyanakkora gondot jelent ha kicsi..

2011. jún. 25. 15:05
 17/24 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek: A kicsi de formás az nem gond (pedig a nagyokat szeretem) De ez tényleg picit ijesztően néz ki..
2011. jún. 25. 15:06
 18/24 anonim ***** válasza:
sajnos szerintem sem olyan szépek :/ De azért szerintem nem olyan durvák.
2011. jún. 25. 15:09
 19/24 anonim ***** válasza:

szia Kedves Kérdező!

Én abszolút megértelek,12 éves korom óta megakarom műttetni a mellem,bár rajtam a fogamzásgátló valamit segített,hogy kicsit kerekebbek legyenek a melleim.Eü-i okokból már nem szedem és ismét szörnyűek.Egyszer anyám 18 évesen azt mondta, (amikor nagyon brutális zokogógörcsöm volt a melleim miatt már sokadjára)hogy jólvan menjünk el a bankba és kifizeti nekem,csak legyek már végre boldog. Akkor kicsit magamba szálltam,hogy biztos nem vagyok normális és végül nem lett műtét, nem akartam ekkora pénzbeli áldozatnak kitenni a szüleimet...

Aztán már 24 éves vagyok,és bár nekem sincs még meg rá a lóvé még sem merek belevágni, mert én nem pusztán csak jobbat akarok a jelenlegi melleimnél, hanem tökéleteset.1000 műtött mellfotót láttam mág,és eddig egyetlen egy fotó volt,ami elnyerte a tetszésem.

Bár tény,hogy én a 12 év alatt, már elkezdtem magam elfogadni, de tudom, hogy évekig kb. legyilkolt ez a tudat engem is...

Ha ez minden vágyad,én maximálisan megértelek/illetve melletted állok márcsak így virtuálisan is! :-) /

Kezd el szépen gyűjteni rá a pénzt,ha pár év múlva összejön, akkor pedig te leszel a világ legboldogabb nője:-) Remélem el fogod magad fogadni így vagy úgy!

2011. jún. 25. 15:26
 20/24 anonim ***** válasza:

Hát... Nem nagyon szépek ami azt illeti.

De ha szép mellé az arcod(nekem ez a legfontosabb) az alakod és jó az összképed akkor engem sem zavarna. Sőt. Most elképzelem ahogy ott... na mind1 :D

2011. jún. 25. 16:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!