Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha magam csinálom 5-7 perc. Ha barátnőm csinálja el sem megyek. Szex közben 2-5 perc. Hogy tudunk ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Ha barátnőm kényeztet nem megyek el. Nem élvezem annyira mintha én csinálnám. Próbáltuk úgyis hogy egyedül csinálta, úgyis hogy megmutattam neki hogy hogyan, és úgy is hogy rátettem a kezem az övére és csináltuk de nem élvezem annyira mint egyedül. Ha a szájával kényeztet azt élvezem de attól sem megyek el. Szexet viszont nagyon élvezem és az a baj hogy túl hamar elmegyek. Mire a barátnőm is élvezni kezdi elmegyek. Csak kézzel tudom befejezni a munkám hogy ő is elmenjen. Felizgatni is kézzel szoktam mert 2-5 perc alatt nem sokra megyünk. Hogy tudnánk ezen változtatni? Hosszabb szexet és élvezetesebb pettinget szeretnék.2011. jún. 25. 11:50
2/4 anonim válasza:
jó, de ezen kívül nincs más út???????????????? tehát megnyújtani az első menetet..
igaz, a második menet MINDENKÉPP hosszabb lesz..
3/4 anonim válasza:
Azért nem élvezed mert a csajod nemérzi hogy csinálja neked. Lehet csak azért mert kezdő, lehet azért mert ügyetlen. Az én első csajomat is csak megdugni lehetett, se szopni nem tudott se kiverni. Hát nem volt egy nagy élmény, és még magára is vette... szabályosan szenvedés volt hogy egyszer-egyszer elélvezzek szex nélkül. Annyiból te szerencsés vagy hogy a te csajod nem veszi magára. Magától ez nem fog megváltozni, szerintem éreznie kéne hogy mit kell csinálnia.
4/4 anonim válasza:
vegyél lidocain spray-t és fujd be szex előtt,kb 2 percel. 10-15percig nem fogsz érezni vele semmit de állni fog. annyi elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!