Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan lányokr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan lányokról akik 13-14-15 évesen már szexelnek?

Figyelt kérdés

Ha ilyen korú lány ír az kérem írja már le, hogy miért tette ilyen korán.

És mielőtt valaki még nekem támadna,hogy 15 évesen már nem korai. Azzal előre közlöm,hogy én annak tartom.

2011. jún. 24. 13:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Sok ennyi idős GYEREK (mivel azok, akármennyire is magukat nem tartják annak) azt hiszi, hogy a szex csak egy játék, és tényleg, ahogy már többen is írtátok előttem, menőnek érzik magukat emiatt... Nem egy, és nem kettő olyan 13-14 éves kis "süldőszoppancsot" ismerek, akiket elengednek, beengednek a szórakozóhelyekre, kocsmákba, és a náluk jóval idősebb, nem enyhén kiéhezett kanoknak illegnek-billegnek csak azért, hogy lefeküdjenek velük, akik persze mindezt önként és dalolva megteszik... Szánalmas... és lehet, hogy annak idején nagyszüleink vagy dédszüleink 14-15 évesen férjhez mentek, de volt, aki nem önszántából, aki pedig mégis, annyi idősen már volt olyan érett nem csak testileg, hanem lelkileg is, hogy el tudjon tartani egy családot. Más világ van... nagyon is...
2011. jún. 24. 18:31
 22/24 anonim ***** válasza:

Én 15 éves vagyok, fél éves párkapcsolatban élünk a 18 éves barátommal. Nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam.

Erre az egészre meg csak annyit mondanék, hogy nem az a hülye p*csa, k*rva, stb., aki 14 évesen lefekszik a barátjával, komoly kapcsolatban, hanem az, aki mondjuk 20 éves és szétkefélik minden második buliban...

2011. jún. 24. 18:44
 23/24 anonim ***** válasza:
Valamint egy 15 éves, aki lefekszik mindenkivel az pont annyira r*banc, mint egy 20 éves aki lefekszik mindenkivel.
2011. jún. 24. 18:46
 24/24 anonim válasza:
Én 18 éves vagyok, 15 évesen feküdtem le a barátommal, akivel 13 évesen jöttem össze. Most ő 23 éves és még mindig együtt vagyunk :) 13-14 évesen még én is korainak tartom. Akár még 15 évesen is, hacsak nem élnek komoly kapcsolatban és még komolyabbra is tervezik a kapcsolatukat.
2011. jún. 24. 21:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!