Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan lányokról akik 13-14-15 évesen már szexelnek?
Ha ilyen korú lány ír az kérem írja már le, hogy miért tette ilyen korán.
És mielőtt valaki még nekem támadna,hogy 15 évesen már nem korai. Azzal előre közlöm,hogy én annak tartom.
13-14 évesen tényleg elég korai! 15 évesen nem a legmegfelelőbb, de minden bizonnyal vannak olyan 15 éves lányok, akik komoly kapcsolatban vannak, és már érettebben gondolkodnak.
Én 16 évesen vesztettem el, és akkor azt hittem, hogy már milyen érett vagyok rá. Most 21 évesen már látom, hogy mennyire nem is voltam rá érett. Szégyenlősködtem, nem tudtam elengedni magam, nem is tudtam annyira élvezni az együttléteket, mint évekkel később (kb 18 évesen).. Akkor még zavarba jöttem, mikor beszélgettünk róla. Sok mindenre nem voltam nyitott, ha mégis, akkor azt inkább a barátom kedvéért tettem meg, nem pedig azért mert én is kívántam és élveztem.
Kedves kérdező!
Szerintem ez teljesen egyénfüggő. Persze abban egyetértek veled, hogy 13 évesen még nincs benőve az ember feje-lágya. A tény pedig az, hogy néha egy ilyen fiatal lány érettebben gondolkodhat, mint sok nála idősebb társa.
Én is 15 éves voltam amikor elveszítettem és egyáltalán nem bánom és nem éreztem korainak. Nagyon szerettem az akkori páromat és hát gyönyörű félévet töltöttünk együtt, amire mindig szívesen emlékszem vissza.
Szóval tény, hogy sokan még nem lennének felkészülve erre, viszont szerintem túl nagy merészség ilyen általánosításokba belemenni.
Szerintem korai még 13-16-17 éves korban is...(gyertek pontozzatok le, bátran:D)
Én sajnálom azokat akik ilyen korán kezdik, valószínű nem volt nekik megfelelő példa, és értékrend mutatva gyermekkorban. Lehet jönni a szerelemmel, de ugyan mit tud egy 13-14 éves a szerelemről, szeretkezésről? ne röhögtessetek...:-S
Én 14 évesen még nem szégyelltem játszani, játszótérre menni, sétálni és fagyizni menni a barátnőimmel, eszembe se jutott, hogy valakivel lefeküdjek, örültem ha kaptam egy "szerelmes-levelet":) 15-16 évesen örültem ha egy fiú megfogta a kezemet és adhattam egy szájra-puszit...
Nem tudom, hova a nagy sietség mostanában:-S sajnálom, hogy ezek a gyerekek nem látják át a szeretkezés lényegét, az igazi mély érzelmeket és nem tudják mivel játszanak:(
18 éves voltam több mint egy éve együtt voltam a párommal mikor megtörtént...de jó volt, szép volt, az első alkalom is fantasztikus volt, nem mert annyira jól sikerült, hanem az érzelmek miatt amiket akkor átéltem...
azóta is együtt vagyunk, szóval jó döntés volt...
egy felelőtlen 13-14 évesnek max d.gás az egész, érzelmek nélkül. Lehet mondani, hogy nem így van, de így van. Mert milyen menő manapság az aki nem szűz...mert azt mindenkinek tudni kell és mert attól válsz felnőtté...na persze....
21-L
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:05
teljes mértékben egyetértek veled, én is így gondolom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!