Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan lányokr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan lányokról akik 13-14-15 évesen már szexelnek?

Figyelt kérdés

Ha ilyen korú lány ír az kérem írja már le, hogy miért tette ilyen korán.

És mielőtt valaki még nekem támadna,hogy 15 évesen már nem korai. Azzal előre közlöm,hogy én annak tartom.

2011. jún. 24. 13:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:05

Nem értek teljesen egyet veled! Én már elmúltam 16 mikor lefeküdtem a szerelmemmel! Nem bántam meg egyáltalán! Viszont, amiben nem értek egyet az az, hogy aki 16-17 évesen lefekszik a szerelmével, az otthon tuti nem kapott jó példamutatást! Ne viccelj már :)

Szerintem nem az nem kap jó példát, aki a szerelmének adja oda szüzességét egy boldog párkapcsolatban, hanem az, aki akárhány éves is (15 vagy 20 vagy 25) össze vissza kefélget minden pasival, aki az útjába kerül...

Az én anyukám soha nem mondta nekem azt, hogy ne szexeljek 18 éves koromig. Mindig azt mondta, hogy a szerelmemmel feküdjek majd le, és csakis akkor, ha úgy érzem, hogy eljött az ideje. Ami nagyon lényeges, hogy védekezzünk. Így is történt. Együtt voltunk ezzel a barátommal 2 évig, majd megtaláltam az igazit és hozzá mentem feleségül..

Nem érzem úgy, hogy rossz példát mutatott anyukám! Ő tökéletes anya, nekem ő 100% -ig példakép, s remélem, hogy egyszer majd az én gyerekeim is fognak vélekedni rólam! :)

23/N

2011. jún. 24. 14:17
 12/24 Pokolkutyus ***** válasza:
45%

Jó ha van olyan aki be van törve, de ez nem mindig van így!

Tegyük fel megunod, szeretnél 1 komolyat, de nincs gusztusod hozzáérni a bomba csajhoz mert annyi f@sz járt benne mint 1 légióba...

2011. jún. 24. 14:18
 13/24 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:17

Így van ahogy mondod!:)

2011. jún. 24. 14:20
 14/24 anonim ***** válasza:
Lemaradt, hogy "remélem az én gyerekeim is ÍGY fognak vélekedni rólam" de remélem ettől függetlenül érthető volt hogy mit szerettem volna. :)
2011. jún. 24. 14:21
 15/24 anonim ***** válasza:

14:17

Ebben egyetértek Veled, kicsit sarkítottan írtam, de a lényeg ugyanaz. Ezek, mint a Te eseted a szerencsésebb esetek. Ilyen kevés van...

2011. jún. 24. 14:22
 16/24 anonim ***** válasza:

Abban igazad van, hogy kevés az ilyen, hasonló eset (DE VANNAK!), éppen ezért nem szabad ilyen általánosításokba belemenni.

Valakinek 20 évesen is annyi esze van, mint egy tyúknak..sőt soha nem is lesz több...

2011. jún. 24. 14:25
 17/24 anonim ***** válasza:
66%
én 13 éves vagyok, de érettebb a koromnál, tehát átlátom, hogy semmi, de semmi értelme azzal felvágni, h mennyi pasid volt már-.-főleg azzal nem, hogy mennyivel feküdtél le.. nekem eszembe sem jutna..az ilyenek 20 éves korukra mindent kipróbáltak már és kiöregszenek..-.- szánalmas..
2011. jún. 24. 14:25
 18/24 anonim ***** válasza:

:) Nincs olyan kevés. Rögtön mondom a hugomat! :) Szintén 16 évesen vesztette el, s most 20 éves. Komoly párkapcsolatban van, már menyasszony, és annak a fiúnak a menyasszonya, akivel elvesztette a szüzességét! (azóta is együtt vannak) :)

Persze ettől függetlenül nem azt mondom, hogy nem tébolyultak a mai 13-14 éves lányok nagy része. Tényleg meglepően sokat fekszenek le "menőzésből" a pasijukkal és mesélik világnak világtalannak, hogy milyen jót d*ugtak.

Ezeknek a lányoknak tényleg az értékrendjükkel van gond, illetve az elvetemülten liberális szüleikkel!

2011. jún. 24. 14:28
 19/24 anonim ***** válasza:
minden 13 éves érettebb a koránál...tudjuk:D
2011. jún. 24. 14:35
 20/24 anonim ***** válasza:
A felnőtt kor kezdete 21 - 25 év között van.
2011. jún. 24. 16:36
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!