Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti beszállnátok párhoz 3 ként?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 00:37
1/6 anonim válasza:
hát én úgy vagyok ezzel a 3-as dologgal, hogy az a felállás hogy 2 csaj 1 pasi oké
de hogy 2 pasi 1 csaj.. na azt már nem
2/6 A kérdező kommentje:
én is ill mi is a párommal nem tudnék másik pasival....
de egy csaj az ugy jó lenne m ind 2en kényeztetnénk :P
2011. jún. 24. 00:41
4/6 anonim válasza:
23f engem megkert egy par hogy szaljak be hozzajuk 3. nak, meg is tettem. rénszemrol nemtunt olyan extranak, de a csajszi nagyon elvolt :)
5/6 anonim válasza:
Valahogy a szex az nálam mindig is két emberes folyamat volt/van/lesz úgyhogy e téren inkább nemet mondok. 1 csak is elég ha igényes vagy te is meg a ő is.
18/F
6/6 anonim válasza:
Harmadiknak olyan uncsi de a semminél jobb :)
Nálam 3 pasi egyszerre a minimum, mert szeretem ha mind 3 nyílásomat betömik!
24/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!