Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti milyen gyorsan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti milyen gyorsan élveztek el szex közben?

Figyelt kérdés

Én általában 5-8 perc de a barátom mindig sietett és már néha rosszul erzem magam emiatt.

(Hozza tennem csiklos orgazmusrol van szo)

tegnap 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos eleg nehezen :(
tegnap 17:47
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Barátnőm elég gyorsan el szokott, de szerencsére a kedve nem megy el, úgyhogy még tudjuk folytatni.
tegnap 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

20 perc/fél óra, nekem is csak csiklóval megy, eddig még nem siettetett a barátom.

A barátod milyen gyorsan megy el? A legtöbb nőnek 5 perc nagyon kevés idő

tegnap 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem válaszolok, mert jön a privi, de a jó válasz szerintem, hogy attól függ kivel. Nem mindegy kivel szexelsz.
tegnap 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
Volt már 20 perc is, és volt olyan is, hogy épp csak hozzámért bugyi levétele után a párom, és már végem is volt. Persze előtte rég találkoztunk, és végigcsókolt és simogatott mindenhol... :)
tegnap 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Az 5-8 perc az szerencsésen gyors. A párod egy bunkó, hogy siettet, normális férfi ilyet nem csinál. Régen rossz, ha bűntudatot kelt benned. Teljesen mindegy a sztori szempontjából, de nekem legalább 5-15 perc, sokmindentől függ. De ha emiatt piszkálna a párom, akkor megkönnyíteném az életét, és inkább keresnék mást.
tegnap 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
88%
En nagyon nehezen, magamtol olyan 20-25p, de szex kozben lehet 45p-1 ora is
tegnap 20:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!