Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen Dolgok Történtek Velet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen Dolgok Történtek Velet BDSM Partyn?

Figyelt kérdés
Sziasztok, Arra Lennék Kíváncsi Hogy Kinek Milyen Élménye/Története Volt BDSM Partyn? (25 éves lány vagyok)

febr. 2. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Csak Olyan Dolgok Történnek amibe mindkét fél beleegyezik. A szervezett partikon nagyon odafigyelnek ezekre a szabályokra! Ott ha bárki a másik beleegyezése nélkül túltolja azt a többiek állítják / kivágják (+kitiltják) az adott rendezvényről (s mivel elég sok átfedés van a szervezők és a vendégkör között így gyakorlatilag majd' az összes hazai rendezvényről kioffolja ezzel magát az illető).
febr. 2. 22:30
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

Tényleg van ilyen party? Ez hogy zajlik? Meg te választod ki a másikat? Ott férfiből van több domináns vagy vannak nők közül is? Ez valami lakásban történik?

A szomszédok nem hallják és leskelődnek?

febr. 2. 22:34
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

Csak szubbal voltam, mint domináns férfi.

Előre tisztázott keretek.

Utána döntésemen múlik minden.

Ha érdekel, kérdeznél, írj!

febr. 2. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

#2 a legnagyobb ilyen partik a Freedom Fetish és a MOF (ugyanazok szervezik). Nem lakásban van, hanem szórakozóhelyen - legutóbb a Supersonicban volt, több száz fő részvételével.

Szubmisszív/domináns mindkét nem képviselőiből van. A választás - és a beleegyezés - mindig kölcsönös. Egy táncmulatságban is egymást választják a felek, bármelyik mondhatja hogy bocs de nem szeretnék veled táncolni.

febr. 2. 22:37
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
És ott vannak kifejezetten erre szobák vagy csak haza lehet vinni a lányt?
febr. 2. 22:44
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

2. Általában nagyobb rendezvények, olyanok mint egy diszkó, kívülről nem látszik, hogy mi zajlik bent, illetve nincsenek "falszomszédok".

5. Alapvetően ott bulizni mennek oda. Szerintem a legritkább esetben lehet valakit "hazavinni", maximum ha olyan jól érezték magukat, akkor megbeszélik hogy legközelebb hol találkoznak.

febr. 3. 07:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#5 rendezvénye válogatja, van amelyik tényleg csak beszélgetős-iszogatós és semmi más nem történik, steril az egész. S van ahol van un. felnőtt játszóház rész, na ott elég intenzíven szokott menni a móka.

Megjegyzem, hasonló rendezvényen hamarabb történik valami ott helyben, mintsem bárkit "hazavigyél" (minek mennének máshova, amikor ott adott a hely és 100% biztonságban vannak).

S a leglényegesebb: kizárólag kölcsönös beleegyezéssel történhet bármi!!! Ezt baromi szigorúan veszik.

febr. 3. 08:59
 8/10 anonim ***** válasza:
24%
A probléma ezekkel a partikkal, hogy alig van lány, és azok sem a legkívánatosabbak.
febr. 3. 13:32
 9/10 anonim ***** válasza:
79%
#8 vannak szóló nők és vannak köztük nagyon csinosak is. Ettől még jóval több szóló pasi (ill. pár) pályázik rájuk mint amennyi csinos szóló lány van. Ez van, egy buliban is ha valaki a bál szépével akar táncolni akkor oda kell magát tennie.
febr. 3. 13:47
 10/10 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon biztonságos, tilos fotózni, tilos videót készíteni. Hogy otthon a 4 fal között miket csinálnának, az másik kérdés, de ezeken a bulikon mélységesen tisztelik a szabad akaratot. Régebben jártam, már sajnos semmilyen buliba nincs időm elmenni.

Egyik bulin volt, hogy egy srác csak állt a sarokban, nézte az embereket. Aztán én egyedül maradtam az asztalunknál, társasággal mentem, a többiek piát vettek meg mosdóba mentek. Odajött hozzám ez a srác, aranyos volt, kérdezte hogy egyedül vagyok e, van e kedvem vele beszélgetni. Finoman, kedvesen, és amúgy az általam kedvelt stílusban mondtam neki, hogy nem ismerkedni jöttem, csak a barátaimmal szeretnék a bulin beszélgetni. A srác megköszönte, annyit mondott hogy rendben, érezd jól magad. Én is mondtam neki hogy te is. És ennyi volt, utána már rám sem nézett. Szinte mindenki ilyen végtelen normálisan viselkedik ezeken a bulikon.

Azt viszont tudni kell, hogy ha már valaki elmegy egy ilyen összejövetelre akkor azt a legnagyobb elfogadással és nyitottsággal tegye, mert ott is az emberektől ezt fogja kapni. Szóval ha olyat látsz ami nem tetszik akkor ne vágj pofákat, ne mondj véleményt, csak fordulj a másik irányba és ne nézd.

febr. 3. 15:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!