Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet ez egy jel, hogy szexnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ez egy jel, hogy szexnél nem lesznek gondjaim? (lenn)

Figyelt kérdés

A barátommal egyik este a szobámban voltunk. Csak feküdtünk egymáson és csókolóztunk. (Imádom őt, és már a csókjaitól és a közelségétől is elolvadok *.*)

Teljesen egymáshoz simultunk és nadrágon át éreztem, hogy feláll neki. Jól összenyomtuk a csípőnket, és csak élveztük a történéseket. Teljesen benedvesedtem, majd el is élveztem egyszer. Egy fiú se volt rám még ilyen hatással. Volt, hogy 10 percig ujjazott valaki, és egyszer sem mentem el... de vele más minden.

Az első szexnél viszont félek a fennálló veszélyektől: leginkább attól, hogy nem fér majd be. Szerintetek, ha ilyen szinten el tudok lazulni és élvezek minden egyes pillanatot, lehet ilyen probléma?

16/L --> 2 évvel ezelőtt le akartam feküdni valakivel, de nem fért be neki. (Bár hozzáteszem, elég méretes és vastag volt a srácnak ;) ) Ezért félek ettől a dologtól. (?)

2011. jún. 23. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak nem egy lóval jársz, be fog férni hidd el..
2011. jún. 23. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Sok nőnek még a lóé is befér..
2011. jún. 23. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Ha egy gyerek átfér a lukon, szerintem senki ne mondja, hogy egy fütyi nem :D

Max nem lazultál el eléggé, ez minden.

De ha annyira jó volt vele, hogy így el tudtál menni, szerintem az első alkalommal sem lesz gubanc.

20L

2011. jún. 23. 22:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Mond meg a párodnak,hogy az elején legyen NAGYON óvatos.

De feltételezem,hogy nem kell neki külön elmagyaráznod:)

2011. jún. 23. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Menj el nőgyógyászhoz és kérd meg, hogy vizsgálja meg a hüvelybemeneted.

Lehet neked is rendellenes plusz vastag és nem tágulékony a szűzhártyád mint nekem és húgomnak.

Pontosabban húgomnak vékony membrán, úgyhogy neki azt tanácsolta a nőgyógyász, hogy ha majd élni akar szexuális életet, próbálják meg normálisan, és ha nem megy vagy nagyon fáj, akkor jöhet a műtét.

Nekem sajnos vastag is, nem csak szeptált, így nekem műtét mindenképp.

És igen, van ahol fizikai képtelenség beavatkozás nélkül a szexuális aktus, mint nálam. De ez eléggé ritka, úgyhogy nagyon ne ijedj meg.

Ha fizikailag rendben vagy, akkor ha ellazulsz nem lesz gond viszont, szal nézesd meg magad nyugodtan.

Egyébként ha nem volt gondod tampon fölhelyezésével, akkor valsz rendben vagy.

2011. jún. 23. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanígy volt , mint veled:)

16 voltam, nem véreztem ,nem fájt(csak új érzés volt)együtt élveztünk el a végén. Ha így fel tud izgatni akkor nagyon fogod élvezni:)

2011. jún. 24. 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne stresszelj azon, hogy nem fér be...

14 évesen még nem érett testileg általában az ember.

2 év alatt sokat változhatott a tested, és el is tudsz lazulni így szerintem nincs félnivalód. 24/L

2011. jún. 24. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!