Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a páromat hogy kényeztessen orálisan? A volt barátnője miatt nem csinálja :S
Az a lényeg hogy én vagyok a párom második barátnője már 2 éve és nem akar kinyalni csak nagyon ritkán azt is kényszerből.
Ezt azzal indokolja hogy az első barátnőjével nagyon rossz volt és hogy megutálta egy életre az egészet. Az exe mindig rákényszerítette, már az első alkalommal is eröltette és a párom nem igazán akarta elvileg mert még korainak érezte de megtette hogy ne okozzon csalódást a lánynak.
Azt mondta hogy az enyém sokkal jobb ízű sokkal kívánatosabb és sokkal jobban szeret mint az exét de egyszerűen nem képes megcsinálni mert mindig az ex íze jut eszébe :S
Csak nekem az a fura hogy az exével csak 2 hónapig volt és mégis mindig megcsinálta neki amikor ő kérte mi meg együtt vagyunk két éve és a 2 kezemen megtudom számolni hányszor csinálta.
Lehet hogy ez csak ürügy? És az enyémmel van baja?
Ápolt vagyok és amikor megkérem hogy csinálja akkor is mindig fürdés után.
De akkor mi a baj?
Tényleg az ex bnő és a régi rossz emlékek?
20/L
Szerinte megcsalás és hát valamilyen szinten szerintem is.
És amúgy meg én azt akarom hogy a szerelmem nyaljon ki ha már vele vagyok együtt. Ha nem lenne senkim akkor felőlem lehetne fiú lány teljesen mindegy. Csak csinálja valaki:D
Együttérzek veled ! Én is megőrülnék ha nem nyalna ki a párom! Engem eleinte csak nagyon ritkán..havonta 2x ... majd 5 hónap után minden alkalommal ! Pedig sose mondtam neki...
El se tudnám képzelni én ezt az 5 hónapot alig birtam ki ilyen ritkán ... :S Amúgy volt egy barátom akit azért hagytam ott mert az ágyban nem passzoltunk... Hidd el ,ez egy hülye kifogás ... :S Csak úgy én se imádok szopni,de mikor már nagyon felizgulok rá akkor imádom csinálni!
Jó de én szeretném hogyha elkezdjük a szexet akkor egyszerűen nekem ez automatikus nem is tudom hogy neki miért nem...
Én azt elképzelhetetlennek tartom hogy úgy hatoljon belém hogy először nem kényeztettem őt egy kicsit szájjal legalább 2-3 percig... Jó akadnak kivételek mikor úgy elkap a hév akkor egyből durr bele. DE én azt szeretem hogyha leszophatom őt aztán ő meg kinyal megujjaz és utána jön az aktus.
Persze ilyenkor nem várom el hogy addig nyaljon ameddig el nem élvezek mert ilyenkor ez csak arra kell hogy beinduljak és benedvesedjek stb... De amikor én is csak leszopom őt annyira jól esne a viszonzás...
Fura nekem ilyet olvasni, én imádok puncit nyalni, meg is hülyülnék ha egy lány nem engedné, hogy a combjai közé fúrnám a fejem.
24/F
Hát ezt ne tűrd semmiképp se, nem is tudom hogy bírtad ki ilyen hosszú ideig egy ennyire önző pasi mellett... Szerintem az nem lenne ebben a helyzetben megoldás ha te se csinálnád, inkább keress valaki mást aki tényleg szeret téged és csináljátok egymásnak kölcsönösen! Ahogy én kivettem az írásodból nem szereted ezt a pasit (ami érthető), szerintem jobban járnál egy normálisabbal:)
21/L
Biztosan jobban járnék ezt nem tagadom, de olyan nehéz elhagyni őt mert azért hidd el hogy szeretem őt ha nem is annyira meg úgy mint az elején de kötődöm hozzá és rossz lenne nélküle :(
Már gondoltam rá hogy tényleg véget vetek az egésznek és nem elsősorban ez a nyalásos dolog miatt, kevés a testi kontaktus akkor is gyors menet csak ő megy el én csinálom magamnak... de nem gondoltam volna hogy a szex miatt ennyire megromlik egy kapcsolat. Az ő szemszögéből nincs baj azt mondja de én ezeken nem tudok csak úgy túlmenni. Egy fiatal lány vagyok aki naponta 2-3szor megkívánja a szexet és meg is akarom kapni nem hetente 1-2szer...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!