Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a páromat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a páromat hogy kényeztessen orálisan? A volt barátnője miatt nem csinálja :S

Figyelt kérdés

Az a lényeg hogy én vagyok a párom második barátnője már 2 éve és nem akar kinyalni csak nagyon ritkán azt is kényszerből.

Ezt azzal indokolja hogy az első barátnőjével nagyon rossz volt és hogy megutálta egy életre az egészet. Az exe mindig rákényszerítette, már az első alkalommal is eröltette és a párom nem igazán akarta elvileg mert még korainak érezte de megtette hogy ne okozzon csalódást a lánynak.

Azt mondta hogy az enyém sokkal jobb ízű sokkal kívánatosabb és sokkal jobban szeret mint az exét de egyszerűen nem képes megcsinálni mert mindig az ex íze jut eszébe :S

Csak nekem az a fura hogy az exével csak 2 hónapig volt és mégis mindig megcsinálta neki amikor ő kérte mi meg együtt vagyunk két éve és a 2 kezemen megtudom számolni hányszor csinálta.

Lehet hogy ez csak ürügy? És az enyémmel van baja?

Ápolt vagyok és amikor megkérem hogy csinálja akkor is mindig fürdés után.

De akkor mi a baj?

Tényleg az ex bnő és a régi rossz emlékek?

20/L

2011. jún. 23. 18:50
1 2 3 4
 1/33 napietus ***** válasza:
75%
szerintem ne erőltesd, azzal csak ártasz. van, aki nem szereti (mindegy, milyen okból), szerintem egy normális kapcsolatban ezt el kell tudni fogadni.
2011. jún. 23. 18:54
 2/33 A kérdező kommentje:

Jó de engem az a mai napig dühít hogy neki megtette egy szó nélkül mikor csak 2 hónapig voltak együtt én meg 2 éve vagyok vele és fintorog ha szétteszem a lábam, kicsit gondolhatna néha rám is. Én imádom neki csinálni egy szó nélkül megteszem és el se bírnám képzelni azt hogy ne csináljam.

A kapcsolatunk elején felfogtam hogy ezt nem szereti de hogy ennyire ne szeresse...

Én nem erőltetem csak úgy érzem néha hogy hazudik én próbáltam vele megszerettetni meg minden de minden hiába :S

2011. jún. 23. 18:58
 3/33 anonim ***** válasza:
62%
Semmi köze az exhez. Ez egy sz*r kifogás arra hogy ne kelljen csinálnia. Egész egyszerűen nem szereti, de ez egy férfinél elég ciki... Mit agyal az exen amíg veled van? ugyan már. Ha fincsi akkor simán rákéne buknia.
2011. jún. 23. 18:59
 4/33 anonim ***** válasza:
55%

elsőnek: azért ha szeretünk vkit,megteszünk olyat is, ami nem annyira a szívünk vágya,csakhogy örömet okozzunk sztem!

pl én sem szeretem lecumizni a páromnak,nem szeretem végig csinálni,amíg elmegy,ezért csak kicsit szopom a péniszét,kb 5 percig,és így neki is jó,és én sem haltam bele.

Szóval a varázsszó:kompromisszum

L/25

2011. jún. 23. 19:00
 5/33 napietus ***** válasza:
100%
figyelj, gondolj bele az ő helyzetébe is, meg lehet érteni. egyébként nekem azért a helyedben lenne annyi önérzetem, hogy azt nem hagynám, hogy fintorogva, undorral nyalogasson, bármit is mond...
2011. jún. 23. 19:00
 6/33 anonim ***** válasza:
62%
szerintem akkor te sem csináld. eléggé bántó kifogást mondott, hogy MÁS MIATT nem csinálja neked? Hát mit tehetsz te a másik nőről??
2011. jún. 23. 19:01
 7/33 A kérdező kommentje:

Gondolhatjátok hogy nem megyek bele mikor látom az arcán hogy nah csak ezt ne bleee... úgy én sem tudok koncentrálni mert azon kattogok hogy ő most ezt nem élvezi és akkor én sem.

Voltak olyan pillanatok mikor láttam rajta hogy akarja aztán mikor végez akkor csak úgy kivirul és örül neki hogy megtette és élveztem. Csakhogy ez fél évente vagy egyszer...

Kompromisszumot kötni vele nem lehet makacs és önző az ágyban.

Az elején azt hittem tudok nyalás nélkül élni de most 2 év után úgy érzem hogy a fél karomat odaadnám egy isteni nyalásért és egy hatalmas orgazmusért...

2011. jún. 23. 19:04
 8/33 Pokolkutyus ***** válasza:
26%
Te az én barátnőm vagy?...XD
2011. jún. 23. 19:16
 9/33 A kérdező kommentje:

Nem tehetek róla semmit de ezt mondja folyton :S

Az meg hogy én se csináljam az nem megy mert én imádom csinálni annyira jó érzés amikor látom hogy élvezi hogy az számomra leírhatatlan.

2011. jún. 23. 19:16
 10/33 anonim ***** válasza:
33%
Hát kis szívem te kivagy használva, sajnálom :D
2011. jún. 23. 19:19
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!