Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a páromat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a páromat hogy kényeztessen orálisan? A volt barátnője miatt nem csinálja :S

Figyelt kérdés

Az a lényeg hogy én vagyok a párom második barátnője már 2 éve és nem akar kinyalni csak nagyon ritkán azt is kényszerből.

Ezt azzal indokolja hogy az első barátnőjével nagyon rossz volt és hogy megutálta egy életre az egészet. Az exe mindig rákényszerítette, már az első alkalommal is eröltette és a párom nem igazán akarta elvileg mert még korainak érezte de megtette hogy ne okozzon csalódást a lánynak.

Azt mondta hogy az enyém sokkal jobb ízű sokkal kívánatosabb és sokkal jobban szeret mint az exét de egyszerűen nem képes megcsinálni mert mindig az ex íze jut eszébe :S

Csak nekem az a fura hogy az exével csak 2 hónapig volt és mégis mindig megcsinálta neki amikor ő kérte mi meg együtt vagyunk két éve és a 2 kezemen megtudom számolni hányszor csinálta.

Lehet hogy ez csak ürügy? És az enyémmel van baja?

Ápolt vagyok és amikor megkérem hogy csinálja akkor is mindig fürdés után.

De akkor mi a baj?

Tényleg az ex bnő és a régi rossz emlékek?

20/L

2011. jún. 23. 18:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

bírom ezt az 1-2 kezemen meg tudom számolni dolgot.

Én egy kezemen is el tudok akár millióig is számolni :D

Ez most nem kötekedés, bocsi.

2011. jún. 23. 19:19
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Mintha én írtam volna a kérdést.

Nálunk is ugyanez a szitu, nem tudok mit csinálni, akármennyire is szeretném. Elfogadtam. De így én sem kényeztetem orálisan, csak nagyon nagyon ritkán...

13/33 anonim ***** válasza:
0%
Főleg hogy hiába nyaltam fényesre az exemet ő akkor sem volt hajlandó engem soha lepippantani.
 14/33 anonim ***** válasza:
66%

most lehet h hülyeség,de ha vki mással kinyalatnád magad?:)

persze nem kell tudnia róla...

2011. jún. 23. 19:20
 15/33 A kérdező kommentje:

Hát ez a kinyalatás hogy is mondjam :D Nem akarom őt megcsalni.

Csak tényleg nagyon vágyom már rá hiszen az a kedvencem az az érzés mikor a forró nyelv megérinti a csiklómat áhh kikészülök :S

Mondom azt hittem bírni fogom de egyre jobban én jobban hiányzik.

Azt hittem a kapcsolatunk elején hogy majd megtudom változtatni a véleményét a nyalásról de nem megy :S pedig türelmes voltam nem piszkáltam vele de se így se úgy :S

2011. jún. 23. 19:25
 16/33 anonim ***** válasza:
51%
Rossz partnert választottatok. A kérdező is, meg a 19.19 is.
2011. jún. 23. 19:27
 17/33 A kérdező kommentje:

Jó de én tartottam magamat annyira hogy majd én megszerettetem vele...

De ezek szerint semmit se bírtam nála elérni.

2011. jún. 23. 19:28
 18/33 anonim válasza:
59%
Ne hagyd magad kihasználni, ez f*szság.... Ugyanolyan mint az én exem csak élvezni szeret teni érte meg nem hajlandó... ha kielégítettem jó volt de ha neki kellett volna engem orálisan kielégiteni belehalt volna... NE HAGYD! 19/L
2011. jún. 23. 19:29
 19/33 anonim ***** válasza:
44%

és ha egyik barátnőd csinálná?komolyan kérdezem...

és sztem az nem megcsalás,mert lánnyal csinálod:)

2011. jún. 23. 19:38
 20/33 anonim ***** válasza:
Vagy 3-asban csináljátok és a csaj kinyal téged ... :)
2011. jún. 23. 19:45
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!