Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit kell csinálni ha séta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell csinálni ha séta közben elédkerül egy csinos lány?

Figyelt kérdés

Elémfordul egy nagyon csinos lány (én fiú vagyok), nem tehetek róla, vetek rá egy pillantást, majd mivel nem akarok bunkó lenni hogy bámulom, kicsit gyorsítok a tempón hogy beelőzzem és menjek tovább a dolgomra, erre a csaj is felgyorsít, majd nézeget hátrafelé rám, pedig már majdnem oldalazva megyek hogy véletlenül se tévedjen rá a szemem.

Mit lehet ilyenkor csinálni? Hova nézzek? Futni csak nem futok el mellette...

Többször előfordult már velem mióta "jó idő" van és van mit nézni a lenge nyári ruhák(on/ban/alatt).

2011. jún. 23. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én a helyedben a fenekét bámulnám, meg a punciját, na meg a mellét

így biztos hogy nem látom milyen arcot vág, és nem lesznek kellemetlen élményeim :-)

2011. jún. 23. 15:39
 12/14 yuda ***** válasza:

Nálam elég sűrűn előfordul, de nem csak lányoknál, hanem bárkinél, hogy valahogy egyazon tempóban haladunk.

Ha van kedvem rágyorsítok, ha nincs, előveszem a telefonom és megállok bütykölni pár mp-re. Az elég, hogy tisztes távolba kerüljön, ami már nem kellemetlen neki, sem nekem.

2011. jún. 23. 17:20
 13/14 anonim ***** válasza:
véletlenül bukj fel és ess el..hátha oda megy segíteni xDDDDDD
2011. jún. 23. 18:20
 14/14 anonim válasza:
megijedni és jusson eszedbe h a büdös életbe se fogsz ilyennel összejönni!!!!
2011. jún. 24. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!