Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell csinálni ha séta közben elédkerül egy csinos lány?
Elémfordul egy nagyon csinos lány (én fiú vagyok), nem tehetek róla, vetek rá egy pillantást, majd mivel nem akarok bunkó lenni hogy bámulom, kicsit gyorsítok a tempón hogy beelőzzem és menjek tovább a dolgomra, erre a csaj is felgyorsít, majd nézeget hátrafelé rám, pedig már majdnem oldalazva megyek hogy véletlenül se tévedjen rá a szemem.
Mit lehet ilyenkor csinálni? Hova nézzek? Futni csak nem futok el mellette...
Többször előfordult már velem mióta "jó idő" van és van mit nézni a lenge nyári ruhák(on/ban/alatt).
Dolgoznak a hormonok,mi? XD
Rólad inkább Mr.Bean ugrik be...
A csajszi nem tudja mire vélni, hogy mögé érve gyorsabban kezdesz el menni. Azt gondolja, jó lesz rákapcsolnia neki is mert ki tudja mit akarsz.
Ne előzd be. Tartsd a tempót nyugodtan.
Napszemcsibe rohangáljon a csaj után?
Ez már perverz...XD
Napszemcsi :D
Mondtam hogy nem bámulni akarom, de ha lelassítok, akkor meg a csaj is lelassít, így ugyanott vagyok mint eddig, ott van előttem egy jó csaj, akit mindenki megnéz aki szemből jön, énmeg nemtudom mi a faszt csináljak, a csaj meg már arcokat vág mikor hátranéz hogy bámulom...
Ráadásul az alap járástempóm is elég gyors, így nem kellene gondot jelentenie hogy beelőzzem.
Nem nem a napszemüveg 1 kibacott jó találmány ilyen helyzetekre.
én direkt ezért vettem 1-et az ilyen szitukra.
de figyeljmár...
ha valaki nekem tetszik,nemfogom beelőzni,és otthagyni a picsÁba..nem?
Mosolyogj rá, amilyen szépen csak tudsz! És kacsints egy
nagyot. Az a kérdés, hogy fogja ezeket a jeleket? Ha nem
pofoz fel, valószínű, nyert ügyed van. Menj utána, szó-
lítsd meg, mondjuk azzal, hogy nem tudna-e egy pontos
időt mondani, mert a te órád rakoncátlankodik, stb, stb.
Meg hogy milyen szörnyű a hőség, ilyesmi! És figyeld,
hogyan reagál. Ne válj el tőle úgy, hogy nem kérsz randit!
Max. elutasít. De legalább megpróbáltad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!