Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért nem tanítják a helyes maszturbációt? A kérdés arról jutott eszembe, hogy a 70%-ról 20-30%-ra süllyedt azon lányok/nők aránya akik nem képes hüvelyi orgazmusra.
Miért nem lehet ez is tananyag? Amikor nagyon is fontos lenne. A számok tükrében.
((((Persze azt is lehetne tanítani hogy a fiúk hogy ne legyenek gyorstüzelők. Csak az szerencsére később is korrigálható.))))
Na igen. A nők 70%-a képes rá, HA a pasi nem gyorstüzelő. Szerintem lehet az a 70% akár 95 is. Tapasztalat. Első partnerem volt olyan drága, hogy elhitette velem, hogy nem ő a szerencsétlen, hanem én vagyok a selejtes. Következő partneremmel két óra alatt lazán 5 orgazmust szedtem össze. Milyen érdekes... Én az összes pasit fellógatnám a farkánál fogva, aki elhitetni a párjával, hogy ő nem képes fizikailag hüvelyi orgazmusra.
Kérdésre figyelve, ez nem az a világ, ahol erről beszélni kell. Ez az a világ, ahol "jajj drágám a lelkedet szeretem a szex nem fontos". Legyek fehérmájú, de a jó szex legalább olyan erős összetartó kapocs, mint egy gyerek. És nem azért, mert valaki hülye, hanem ilyen a biológia.
Én az ilyen tanórákat maximum japánban tudom elképzelni.
De ezt hogy hol olvastad, hogy a nőkben rögzül egy gát, a férfiakban meg később korrigálható.. Kapásból adok a kezedbe egy kant, aki sose fog változni. Mert fejben dől el minden. Ő meg egyszerűen hülye.
Hát nem fejben, hanem testben lehet korrigálni egy pasinál. Van rá technika. Viszont az tényleg jó kérdés, hogy hány pasi hajlandó arra hogy megtanulja.
Ez a japán felvetés érdekes, mert pont most néztem egy japán egyetemi tanárral egy beszélgetést.
Szíves hallanék erről a felvetésről és a hát teréről többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!