Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányoknak miért nem tanítják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért nem tanítják a helyes maszturbációt? A kérdés arról jutott eszembe, hogy a 70%-ról 20-30%-ra süllyedt azon lányok/nők aránya akik nem képes hüvelyi orgazmusra.

Figyelt kérdés

Miért nem lehet ez is tananyag? Amikor nagyon is fontos lenne. A számok tükrében.

((((Persze azt is lehetne tanítani hogy a fiúk hogy ne legyenek gyorstüzelők. Csak az szerencsére később is korrigálható.))))

2011. jún. 23. 11:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

ez jó. órarendbe XD biosz gyakorlat XD

és majd együtt a két nem, meg egyszerre, és szexeljenek is? XDXDXD

te ezt nem gondoltad végig...

2011. jún. 23. 11:48
 12/24 anonim ***** válasza:

Kérdésed olyan tudományosra sikerült,hogy egy

óriási katyvaszt hoztál össze...LOL

2011. jún. 23. 11:49
 13/24 A kérdező kommentje:

A 60as 70es években a számos felmérés volt amit könyveben publikáltak is. Ott a 70% nem is kiugró szám. Már volt szexuális forradalom és felvilágosítás is.

A 20-30% meg a mai felmérésekben a maximális adatok.

2011. jún. 23. 11:50
 14/24 anonim ***** válasza:
15%
Engem nem érdekel különösebben bedugom kiveszem gyorsan elmentem nekem jó volt a másik meg kit érdekel. Irónia off
2011. jún. 23. 11:51
 15/24 A kérdező kommentje:

képes*

képesek

2011. jún. 23. 11:51
 16/24 A kérdező kommentje:
Természetesnek kellene lennie hogy mind két nemet felvilágosítják. viszont az képtelenség hogy a két nemet együtt, egy hallgatósságként.
2011. jún. 23. 11:53
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ha 70%-ról 30%-ra csökkent azoknak a nők száma, akik NEM képesek hüvelyi orgazmusra, az igenis nagy fejlődés, mert akkor egyre többen képesek rá.
2011. jún. 23. 12:02
 18/24 A kérdező kommentje:

Igazad van átfogalmaztam a kérdést és ott maradt a nem. Sorry!

A lányoknak miért nem tanítják a helyes maszturbációt? A kérdés arról jutott eszembe, hogy a 70%-ról 20-30%-ra süllyedt azon lányok/nők aránya akik képesek hüvelyi orgazmusra.

2011. jún. 23. 12:05
 19/24 A kérdező kommentje:
ma 11:43-es Nem hülye, csak figyelmetlen. Mondhatnám jaj ez a meleg. De nem keresek kifogást.
2011. jún. 23. 12:06
 20/24 anonim ***** válasza:
A 60-as 70-es években szerinted valós adatként jöhetett ki ez a szám? Azt se tudták mit kérdeznek tőlük, nem viccelj már!!! Még ma is sokan bizonytalanok ebben a témában, amikor az információ áramlás a 70-es évekhez képest szuper nagyot ugrott. Tudod hol művelik ezt a műfajt? Japánban. A gésák, na azok megtanulták, és tudják. De ők már 1000 éve ott vannak a szeren. Mi meg 1000 év múlva se leszünk a közelükben, ha Te aki azt állítod, hogy értesz a témához, képes vagy ilyen marhaságot mondani. 37/nő
2011. jún. 23. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!