Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes igaz? + kérdés
Figyelt kérdés
Kort is irjatok ..Köszönöm... :)
Egy kérdés ..az étnyleg igaz h, Ture blood 4.éveadjában már nem fog szerepelni ? :(
Köszönöm
2010. aug. 20. 22:51
2/26 anonim válasza:
szerintem is van benne valami vonzó, de lehet csak a játszott karaktere miatt:P
4/26 anonim válasza:
Wáá nekem nagyon nem tetszik. Múltkor linkeltek egy tényleg jó hapsit, mindjárt előkeresem :D
6/26 A kérdező kommentje:
sztem meg pont az wááá ronda pasi :D:D
2010. aug. 20. 23:10
7/26 anonim válasza:
8/26 anonim válasza:
egyik szébb mint á másiké!há hová fájulá még éz e világié?
9/26 anonim válasza:
fúú mind3 csúnya...nincs szemetek?!
10/26 anonim válasza:
Nektek van ízlésficamotok, ezek a férfiak akiket én linkeltem egyáltalán nem csúnyák, sőt :D Ők férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!