Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tennél ha majd egykoron...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha majd egykoron fiad vagy lányod bejelentené hogy ő meleg?

Figyelt kérdés

nemet kort is ha lehet.

köszönöm!

2011. jún. 22. 20:40
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Nem vetettem fel semmi olyan témát, aminek köze van a házassághoz, váláshoz. Nem támadtam a férfiakat általánosságban, csak azokról írtam, akik így gondolkoznak. Akik nem, azokra természetesen nem érvényes amit írtam. Így tényleg nem tudlak követni, mert valami egészen másról beszélsz, mint amiről én. Így nehéz kommunikálni. A legtöbb homoszexualitást érintő kérdésnél, ha felvetődik a leszbikus nők vs. meleg férfiak téma, vagy hogy ez a "betegség" miért gusztustalan, más betegségek pedig természetesen elfogadhatóak, akkor mindig tématerelés van, ahogy most is. Állítólag nem egy kategória a meleg nő meg a meleg férfi, nem egy kategória a homoszexualitás mint betegség (ha az lenne), és más betegségek. És még sorolhatnám. Szóval az ellenzők eddig egyetlen észérvet sem tudtak felmutatni, csak mennek, szitkozódnak, átkozódnak, köpködnek... Én pedig valami furcsa oknál fogva, néha megpróbálok rávilágítani a tévedésükre, természetesen sikertelenül.

És felkaptam volna a vizet? Nem hiszem. Csak beleolvastál valami ilyen hangsúlyt oda, ahol nem volt. Nem kapom fel a vizet, csak hogy is mondjam? Elszomorít ez a szűklátókörűség, ami kicsit túl sok embert jellemez.

De hogy újra válaszoljak az alap kérdésedre, ha nekem homoszexuális lenne a gyerekem, elfogadnám őt úgy, mert nem zavarna. Az elfogadás hasznos dolog, pl. egy párkapcsolatban, házasságban is, hogy ne legyen válás. Ha már valamiért felhoztad a témát.

2011. jún. 22. 23:49
 32/34 A kérdező kommentje:

Tagadni illetve rágalmazni tökéletesen tudsz az biztos de ez nem változtat a lényegen.

A homoszexualitás lelki betegség és nagyban függ a neveléstől és az adott szubkultúrától.

Az én válaszom pedig az hogy ilyen nem fordulhat elő,de ha mégis akkor nagyon elszomorítana és eltávolodnék tőle.

Esetleg ha unatkozol úgyis folytathatjuk valamilyen chaten lehet még közös álláspont is születhet belőle ,de ha nálad az egod élvezkedése a lényeg akkor felesleges bármiről beszélni.

2011. jún. 23. 00:02
 33/34 anonim ***** válasza:
Először is jól agyonverném és ordítanék vele. Ha fiú lenne és meleg lenne. Ha lány akkor leszharom lagalább hozná haza a jó bigéket. Visszatérve a fiamat cölibátusba (ezesetben férfitilalomba) küldeném. úgy 2 évig. 2 év után mind1 lenne neki hogy ki csak valakivel legyen együtt. És így rászokna a csajokra.
2011. jún. 23. 00:47
 34/34 anonim ***** válasza:

Nem zavarna, komolyan.

19/L

2012. júl. 17. 02:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!