Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elítéled a homoszexuálisokat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled a homoszexuálisokat?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért? Normális válaszokat szeretnék. Köszi.
2011. jún. 22. 20:07
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Aha aha nem igazán értem a problémát, de szerintem nem maradt ki sok az életemből. Hadd ne reagáljak neked. :P
2011. júl. 1. 09:46
 32/34 anonim ***** válasza:
93%
Nem, ez a harmadik írásom itt, és most azoknak szeretnék írni akik elítélik őket: tegyük föl van egy ember aki elítéli a melegeket, utcán sétál agyvérzést kap, vagy infarktust, többen elsétálnak mellette, de valaki oda rohan, hívja a mentőket, és ezzel menti meg az ember életét, aki hálás lesz ezért, jól összehaverkodnának, és a megmentett csak évek múlva jönne rá hogy egy meleg mentette meg, onnantól kezdve szerintem szégyellné magát hogy valaha is elítélte a melegeket, és ugye hogy valójában mennyire nem ez számít, és ez azért van mert sokan képtelenek normálisan gondolkodni, amíg nem történik valami olyan ami rávezeti őket, de írhattam volna jobbat is ha valakinek a feleségét/férjét, gyerekét vagy valami nagyon szívlelt ismerősét, mentenék ki a tűzből, és kiderülne hogy egy meleg tűzoltó volt aki őket mentette ki, a hozzátartozók biztos nem azt mondanák hogy h*lye bú*i, hanem sírva mondanák hogy, köszönjük szépen, erről ennyit, a másik meg hogy aki csak azért ítél el valakit mert meleg, az az ember mivel jobb, szerintem semmivel, sőt.
2011. júl. 3. 19:44
 33/34 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondom hogy valakit tisztelni kell azért mert meleg, egyszerűen csak azt, hogy ugyan olyan ember.
2011. júl. 3. 21:39
 34/34 anonim ***** válasza:
Akik elítélik a homoszexuálisokat, ők sem gondolhatják komolyan, hogy valaki direkt akart annak születni hogy sokan kiközösítsék, az is igaz persze hogy senkinek sem muszáj nyilvánosságra hozni, ha meleg.
2011. júl. 7. 00:21
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!