Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elítéled a homoszexuálisokat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéled a homoszexuálisokat?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért? Normális válaszokat szeretnék. Köszi.
2011. jún. 22. 20:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
42%

Nekem semmi bajom velük...amíg nem állítják be ezt úgy, mintha követendő minta lenne...PL divatb.uzik/leszbi zenészek, vagy nem vergődnek melegfesztiválokon. Mi sem tartunk hetero felvonulást.

Négy fal között mindenki azt csinál amit akar.

2011. jún. 22. 20:17
 12/34 anonim ***** válasza:
23%
Igen zsigerből viszolygok a búzáktól :S gázt nekik
2011. jún. 22. 20:18
 13/34 Dexy ***** válasza:
79%
Nem! Nekem is vannak meleg haverjaim. Ha ők ugy boldogok, nekem ok :) 19/L
2011. jún. 22. 20:19
 14/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a normális válaszokat. :)

20:14 nagyon kedves vagy, de én nem vagyok homoszexuális. Én nem ítélem el őket, és nem értem, hogy miért kell néhány embernek ilyen csúnyán bánni velük. Örülök, hogy vannak még akik nem ítélik el őket. :)

L/18

2011. jún. 22. 20:33
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom azokat akiknek ilyen hajlamaik vannak nyilván nem tehetnek róla,de amikor erőltetetten mutogatják őket azt ki nem állhatom. 4 fal között bárki bármit. Amúgy békében vagyok velük többnyire nekem is van ismerősöm aki az de ő elítéli a melegfelvonulást mert ő is tudja hogy az csak erőltetése a dologra és csak feszíti az ellentéteket.

18/F

2011. jún. 22. 20:42
 16/34 anonim ***** válasza:
89%
Abszolút semmi bajom velük...a melegfelvonulást én se preferálom, de ismerek néhány meleget és teljesen normálisak. Oké, nem tehetnek róla, de ha így alakult és találnak maguknak valakit, akkor legyenek így boldogok...azért ne házasodjanak, mert az szent dolog. :) Ja igen akkor nem szerettem a melegeket, amikor Németországban a buszból láttam két iszonyat jó pasit kézen fogva...neee, a jópasik maradjanak heterók! :))
2011. jún. 22. 20:45
 17/34 anonim ***** válasza:
89%
én sem itélem el őket, attol ők még ugyanolyan emberek, természetesen az nem tetszik, mikor elvetik a sulykot, mikor többnek képzelik magukat, meg nyilvánosan csokoloznak/simogatják egymást stb.
2011. jún. 22. 20:47
 18/34 anonim ***** válasza:
51%
Én nem ítélem el a homokszexualitást, arról senki sem tehet hogy milyennek születik, ez egy genetikai hiba, aki nem úgy születik az könnyen beszél, például arról sem tehet senki hogy milyen zenéket szeret vagy nem szeret, mit szeret csinálni szabadidejében vagy mit nem, könnyen föl kapja a vizet vagy türelmes, mindenki egy külön egyéniség, mindenki másképpen van be programozva, és mindenki könnyen beszélhetne a másiknak hogy milyen szar zenéket szeret, miért úgy gondolkodik ahogy gondolkodik, mindenki veszekedhetne és lenézhetné a másikat amiért olyan amilyen, és amiről még nem is tehet, de semmi értelme nem lenne, amíg nem a nyíllányosság előtt csinálják a dolgukat addig semmi joga senkinek megvetni egy homoszexuálist, én egyébként nem vagyok az, de itt arról van szó hogy mindenki olyan amilyen és ezt senki nem tudja senkinek megmondani hogy miért olyan amilyen, nem okoskodni akartam, de én mindig megpróbálok a dolgok mélyére nézni és azt logikusan átgondolni.
2011. jún. 22. 21:01
 19/34 anonim ***** válasza:
73%
Nem. Maximum azokat akik elítélik őket.
2011. jún. 22. 21:04
 20/34 anonim ***** válasza:
17%
Igen, elítélem. Nem véletlenül volt Ádám és Éva (tehát egy férfi és egy nő) az első emberpáros...
2011. jún. 22. 21:18
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!