Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéled a homoszexuálisokat?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért? Normális válaszokat szeretnék. Köszi.2011. jún. 22. 20:07
2/34 anonim válasza:
Irtózom a gondolattól, hogy akár egy is úgy nézzen rám, ahogy én egy nőre. Undorítónak találom, ha a nyilvánosság előtt mutogatják magukat. Ha egyik eset sem áll fenn, akkor nem ítélem el őket, mert eszembe sem jut, hogy vannak a világon.
3/34 anonim válasza:
Most láttam egy jó filmet ezzel kapcs, mármint az elfogadással kapcsolatban.
Imádságok Bobbyért - kicsit propagandának érzem de nagyon jó :P
Amúgy nem
20/L
4/34 anonim válasza:
Nem, mert Én is az vagyok... de én is elítélem, ha valakik mutogatják magukat... mármint kézen fogva, csók ilyesmi nem zavar...csak a melegfelvonulás...nah az zavar -.-'
5/34 anonim válasza:
NEM.Van homosexuális ismerősöm,felnőtt ember.A nemi identitásától eltekintve felnézek rá,nagyon rendes ember.
6/34 anonim válasza:
Nem ítélem el. Úgy gondolom, hogy a legtöbb homoszexuális nem tehet róla, hogy az, ami, és szívesebben lenne inkább hetero, mert lényegesen könnyebb lenne az élete.
7/34 anonim válasza:
Ha rendes figura, akkor felőlem akár haverok is lehetünk, de ne nyomuljon rám még véletlenül se, tartsa tiszteletben, hogy a nőket szeretem.
Amúgy te rendes arc vagy, így a kérdés feltevéséből ítélve.
Nem ítéllek el.
8/34 anonim válasza:
akik ugy viselkednek és ugy is néznek ki azokat igen. akikről nem feltételezem azt hogy melegek azokat természetesen nem. de szerintem jobb lenne ha minden menne a normális kerékvágásban buzák nékül.
9/34 anonim válasza:
IGEN elítélem, egy párkapcsolat egy lánybol és egy fiubol áll, ez a természetes
10/34 anonim válasza:
elitelem oket, talan azert mert nem szeretem a massagot.
Azt meg undoritonak talalom ha az utcan csokolgatjak egymast meg felvonulnak.Szerintem ezt a 4 fal kozott kellene csinaljak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!