Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreismert és most nem tudok kibontakozni. Mit tegyek?
3 éves kapcsolatom van.
Előtte nagyon laza lány voltam,szerettem meglepni az előző párom,különböző szexi cuccokkal,bevállalós voltam(Persze csak a partneremmel)
Ennek a kapcsolatnak vége lett.Találkoztam egy másik fiúval,akivel jelenleg is tart a kapcsolatom.
Csak egy bökkenő van.Mivel nincs túl nahgy mellem 75/B és Ő akaratlanul is elárulta magát,hogy nem tetszik neki a kicsi mell.Az elszólás után persze mentegetőzött,hogy félreértettem,meg nekem nagyonis jól áll stb.
De mindegy,mert az önbizalmamnak már a kapcsolatunk elején lőttek.Egyébként nem vagyok egy csúnya lány,de úgy érzem,neki nem tetszek,csak azért van velem,mert jól kijövünk.
Nem mertem előtte leöltözni,csak sötétbe,de ez már nagyon zavar.
Viszont ha most egyszercsak azzal várnám,hogy felvennék egy szexi fehérneműt és megkérném,hogy rángassa le rólam..hát valahogy úgy érezném becsaptam Őt.Másnak mutattam magam mint amilyen vagyok.
Eljutottam oda,nem érdekel ha nem tetszik neki a mellem,max elhagy.
De mégis hogy vehetnék 100%-os fordulatot egyik napról a másikra?
Ti mit szólnátok,ha a barátnőtök,aki 3 évig takargatta magát egyszercsak gyökeresen megváltozik?
Bocsi a kisregényért.
Nem szinészkedtem,eddig tényleg szégyeltem,de most beletörődtem,mert hiányzik,hogy fényes nappal szexeljünk.
Ahogy írtam az előző barátommal ilyen gondok nem voltak.
De nem azt kérdeztem ki a hibás,hanem azt,hogy mi lenne a vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!