Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostantól a szerelem neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostantól a szerelem neten fog kibontakozni?

Figyelt kérdés
Minden honnan ezt hallom: facebook-on lááájkolta a képem :OO Tetszem neki? Szerelmes belém? Azt veszem észre, már nincs normális kommunikáció a fiatalok közt, nem mutatják ki az érzéseiket, vagyis átviszik a f*szbukra...
2011. aug. 29. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Akinek nincs failbookja, mint pl. nekem, az meg elmehet szerzetesnek.
2011. aug. 29. 13:52
 2/10 BlackSword ***** válasza:
100%
jaja... Ez bizony így van... Lassan az időszámítást is át kell írni, hogy facebook előtt és facebook után... Szörnyű, hogy a mai fiatalok mennyire facebookbuzák, és hogy mennyire nem divat ma már személyesen találkozni, és szórakozó helyeken ismerkedni... A facebook elviszi a társadalmat rossz irányba... és így születik a sok antiszociális fiatal...
2011. aug. 29. 13:53
 3/10 anonim válasza:
100%
Ezt én is így gondolom. Mindenki a netbe menekül aztán ha össze jönnek a facebook-on csodálkoznak hogy olyan hamar vége lett a kapcsolatuknak.
2011. aug. 29. 13:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Itt csak a fiatalokra gondolok, a tizenévesekre, tinikre... szinte gyerekekre. Csak kíváncsi vagyok egyedül én vagyok-e így vele, hogy így látom és zavar a dolog. 21L
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak egy újabb őrület főleg a fiatalok körében a facebook, mint anno a mywip és az iwiw is volt. Szerelmet előtte is találtak már emberek neten független ezektől a közösségi portáloktól; és bizonyára ezen túl is fognak találni.
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is csak azért regeltem erre a sz.rságra, mert élőben nem merek kezdeményezni a lányoknál. Sajnos elég gátlásos, félénk srác vagyok.

Amúgy szerintem sokkal jobb élőben találkozni a szeretteinkkel, barátainkkal, párunkkal. Utálok egész nap a gép előtt ülni és várni, hogy írjanak azon a f.szbukon végre már vissza.

Sajnos sok ismerősöm azon él szó szerint!

2011. aug. 29. 13:56
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát igen, sajna, remélem igazad van és túl lesznek rajta.

Persze aki gátlásos annak egyszerűbb itt ismerkedni, nem is ezzel van a baj, hanem hogy szinte már "ciki" ha nincs fészed. (fiatalok körében)

2011. aug. 29. 13:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem csak a fiataloknál menő már a face :O

Egy kb 65 év körüli bácsi , egyébként bíró jött oda hozzám a bírósági folyosón tárgyalás után, és beszélgettünk, majd megkérdezte, rajta vagyok e fészen és bejelölhet e ?

hát dobtam egy hátast, úgy meglepődtem :D:D:D:D

2011. aug. 29. 14:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Neten lehet párt találni, és szerintem nincs is vele semmi a baj. A Facebook divat, ezért a legtöbb ember regisztrál rá, nem csoda, hogy itt is találnak maguknak párt az emberek.

Sokkal egyszerűbb, mint életben, az biztos. Smiley-k, lájkok segítségével könnyebb tájékozódni. De nem is jó ez, van amit túlreagálnak az emberek, például volt, aki azt hitte, hogy nem kedvelem, untat, vagy rossz napom volt, mivel nem tettem smiley-t a mondat végére.

Ismered az emberi fajt...Ha egyszer könnyebb a neten, mint szemtől szembe, akkor a legtöbben úgyis azt fogják választani. Azután persze már kell is találkozni, hogy fészen ismerkedtek egy kicsit. Meg nem zsákbamacska, hogy ki milyen - az adatlapján azelőtt láthatod, hogyan ír, hogyan viselkedik, és miket kedvel, mielőtt még megismertetnéd magad vele.

Az a baj vele, hogy úgy veszem észre, a legtöbben a neten megismert embereket nem a tények alapján ítélek meg, amiket tudnak róluk(illetve amiket hallottak...így jobb), hanem nekik tetsző tulajdonságokkal ruházzák fel az illetőt, aztán nagy lesz a csalódás a végén, és ez nem feltétlenül a felruházott fél hibája.

Én azoknak adnék 1-2 pofont, akiknek van párjuk,és való életben is találkoznak, együtt vannak, elvileg szeretik egymást, de! mégis kiírják fészre, hogy küldj egy számot üziben, és kiírom, hogy járnék-e veled. Azért ilyet olyan embernek nem kéne, aki kapcsolatban van.

16/L

2011. aug. 29. 15:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Igy van. Egyébként nagymamám is facebookozik:) hatvanhét éves..
2011. aug. 29. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!